ΑΝΤΡΕΣ

«Θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε στο πιο ψηλό επίπεδο»!

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(13/12) τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ, άνοιξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος ανέφερε, «ένα μακρύ οδοιπορικό φτάνει στο τέλος του εδώ στο Βελοντρόμ. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που ήταν μαζί μας σε όλα τα ταξίδια, από το Άλιτους μέχρι σήμερα.»

Στη συνέχεια μίλησαν ο προπονητής της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαλεντίν Ρομπέρζ:

Σωφρόνης Αυγουστή: «Δεν ήταν εύκολη η αρχή της χρονιάς λόγω του τρόπου που ολοκληρώθηκε η περσινή. Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας και θέλουμε να κλείσει αυτός ο κύκλος όπως ξεκινήσαμε. Θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε στο πιο ψηλό επίπεδο. Πάντα στοχεύουμε στο ψηλότερο σημείο».

Για το αν το μυαλό είναι στην ΑΕΚ: «Αυτά ακούγονται πάντα πριν από τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά με αυτές τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις την ευκαιρία να αγωνίζεσαι κάθε μέρα».

Για το τι θα διάλεγε διπλό αύριο ή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Νίκη και στα δύο».

Για το αν θα επιλέξει και πάλι τριάδα στην άμυνα: «Είναι κάτι που… δουλεύουμε. Για κάθε τι καινούργιο χρειάζεται χρόνος».

Για τον ποιον ποδοσφαιριστή ξεχώρισε από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Όλους. Για να περάσουμε μία ομάδα σαν τη Βασιλεία, έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να τα δώσουμε όλα».

Βαλεντίν Ρομπέρζ: «Αύριο ο αγώνας είναι μια μεγάλη εμπειρία, δυστυχώς δεν θα υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο ωστόσο θα τα δώσουμε όλα και θα παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά αν με ρωτάτε θεωρώ ότι ο αγώνας της Δευτέρας είναι ακόμη πιο σημαντικός»

 

Comments
To Top