ΑΝΤΡΕΣ

«Είναι ένας αγώνας χωρίς ενδιαφέρον και ξέρουμε ότι θα έχουμε λίγο κόσμο».

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, ενόψει του αυριανού (13/12, 19:55) αγώνα με αντίπαλο την ομάδα μας. Τους παίκτες της Μαρσέιγ, εκπροσώπησε ο Μαξίμ Λόπεζ.

Αναλυτικά:

Ρούντι Γκαρσία: «Πρέπει να χτίσουμε μία νέα δυναμική και πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Ο Ρολάντο έχει ένα πρόβλημα, το ίδιο και ο Μήτρογλου. Είναι ένας ειδικός αγώνας, χωρίς πίεση, αφού δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θέλουμε όμως να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο και πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Δουλέψαμε πάρα πολύ, για να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη.

Είναι ντροπή για εμάς που δεν θα έχει αρκετό κόσμο στο αυριανό παιχνίδι, αλλά είναι κατανοητό, λόγω της κακής μας πορείας. Είναι ένας αγώνας χωρίς ενδιαφέρον και ξέρουμε ότι θα έχουμε λίγο κόσμο. Καταλαβαίνουμε το γιατί. Πρέπει όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να επηρεαστούμε από αυτό. Θα χρειαστούμε τον κόσμο μας όμως την Κυριακή απέναντι στην Μπορντό».

Μαξίμ Λόπεζ: «Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί, αλλά ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι σημαντικός για εμάς, αφού είναι θέμα τιμής το να κερδίσουμε. Εάν χάσουμε και αυτό το παιχνίδι, θα είναι απαράδεκτο, με δεδομένο ότι πέρσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει τουλάχιστον να ολοκληρώσουμε τη φετινή ευρωπαϊκή σεζόν με νίκη και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, σε μία νέα αρχή που προσπαθούμε να κάνουμε».

Comments
To Top