ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Όχι μετεγραφές και «εγκεφαλικά»!

Δεν θα πραγματοποιηθούν μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο βγήκε σήμερα από τα πλέον επίσημα χείλη της διοίκησης της ομάδας μας και άφησε τέζα τους πλείστους Απολλωνίστες!

Ο γράφων επειδή δεν είναι μετά Χριστόν προφήτης θεωρεί την απόφαση αυτή ως γκάφα ολκής και μακάρι να μην δικαιωθούμε αλλά εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε!

Όταν, για διάφορους λόγους, από τις 6 φετινές μεταγραφές, μόνο η μία, ο Φακούντο Περέιρα κρίνεται μέχρι στιγμής πετυχημένη, όταν φέτος μαστιζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε από σοβαρούς τραυματισμούς, όταν η κούραση από τον Ιανουάριο και μετά θα αρχίσει να φορτώνει ακόμη περισσότερο τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, χώρια οι τιμωρίες που πέφτουν σύννεφο απέναντι στην ομάδα μας, η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση τότε εμείς πάμε πάσο αλλά η διαφωνία μας παρακαλώ να καταγραφεί!

Η άποψη του γράφων είναι ότι ο Απόλλωνας χρειαζόταν 3 μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε καίριες θέσεις οι οποίοι θα προσέδιδαν περισσότερη ποιότητα αλλά και φρεσκάδα στην ομάδα μας για τη συνέχεια!

Τα προηγούμενα χρόνια έχουν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων τεράστιες ευκαιρίες για κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα έβαζε την ομάδα μας σε άλλα επίπεδα και κανάλια και που συνεπακόλουθα θα έβαζε ένα τέρμα στην παντοκρατορία του ΑΠΟΕΛ αλλά πάντα δεν βοηθούμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας για να αυξήσουμε αφενός τις πιθανότητες μας και αφετέρου για να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε να διαψευσθούμε πανηγυρικά για τα πιο πάνω σχόλια μας αλλά πολύ φοβόμαστε ότι μάλλον στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε!

Comments
To Top