ΑΝΤΡΕΣ

Τελευταία ευκαιρία για ΑΕΚ και νίκη με απόδοση 6.00!

Τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΚ, αν θέλει να «διασώσει» την ευρωπαϊκή πορεία της, στο σημερινό παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας κόντρα στον Άγιαξ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να πάρει τη νίκη κόντρα στην ολλανδική ομάδα. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να κερδίσει η ΑΕΚ η απόδοση στο 6.00, νίκη του Άγιαξ στο 1.57 ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.90. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.91, ενώ το Under 2.5 στο 1.90. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 στο παιχνίδι  προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.52 ενώ Over 3.5 στην αναμέτρηση η απόδοση φθάνει στο 3.25! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το άλλο ματς του 5ου ομίλου στο Μόναχο, μεταξύ της Μπάγερν και της Μπενφίκα. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει και το σπουδαίο παιχνίδι στον 7ο όμιλο, μεταξύ της Ρόμα και της Ρεάλ Μαδρίτης.Ρεάλ και Ρόμα έχουν από εννιά βαθμούς και διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου τους, ενώ η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς κι έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να αποκλείσει κάποια εκ των δύο. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

 

Comments
To Top