ΑΝΤΡΕΣ

«Σίγουρα θα είναι εκτός για 15 μέρες και αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που είναι τραυματίας»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου σε σημερινές(27/11) ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τη Λάτσιο αλλά και στον νέο τραυματισμού του Κέβιν Μπρου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Λάτσιο: «Υπάρχει ένα θετικό στατιστικό της ομάδας μας στα εντός με τις Ιταλικές ομάδες. Είμαστε εντός έδρας αήττητοι με αυτές και έχουμε ακόμα ένα παιγνίδι την Πέμπτη».

Για το πώς θα προσεγγίσει τον αγώνα με τη Λάτσιο: «Δεν ξεχωρίζουμε και δεν επιλέγουμε παιχνίδια για το που θα δώσουμε προσοχή. Η ομάδα προσπάθησε με την Άιντραχτ τα έδωσε όλα και παραλίγο να κάνει μεγάλη ανατροπή από το 0-3 στο 3-3. Υπάρχουν πολλά κίνητρα στον αγώνα αυτό και ακολούθως θα επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τον κόσμο της Λάτσιο: «Οι Ιταλοί γενικά δεν κουβαλούν οπαδούς στην Κύπρο. Θα έρθουν περίπου 100 άτομα με την αποστολή. Δεν είναι εμπορικός σταθμός για αυτούς η Κύπρος γενικά».

Για το αν θα κατεβεί στον αγώνα με αλλαγές η Λάτσιο: «Δεν νομίζω να αφήσουν παίκτες εκτός και να παίξουν με τα δεύτερα, θα παλέψουν για την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό διαβάζω από τον ιταλικό Τύπο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε επιστροφές όπως οι Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ που απουσίαζαν με την Αλκή λόγω καρτών. Ο Βασιλείου θα είναι πιο έτοιμος. Αγώνα δρόμου κάνει ο Παπουλής του οποίου η συμμετοχή είναι στο 50-50. Εκτός ο Καραγιόλ, ο Μπρού και ο Γιούστε».

Για τον τραυματισμό του Μπρού: «Είναι σε διαφορετικά σημεία που έγινε ο τραυματισμός του Μπρού. Αυτό μας στενοχωρεί γιατί το ιατρικό δελτίο του παίκτη ήταν καθαρό γενικά από τραυματισμούς. Η μακρά αποχή του πέρσι στην Ίπσουιτς ίσως να είναι και ο λόγος που βγάζει τόσους τραυματισμούς. Σίγουρα θα είναι εκτός για 15 μέρες και αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που είναι τραυματίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments
To Top