ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ήταν μια πρόκληση για μένα να συμμετάσχω στη νέα προσπάθεια»!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του της νέας αγωνιστικής σεζόν 2018-2019 για την Καλαθοσφαιρκή μας ομάδας, ο νέος μας προπονητής, Φώτης Τακιανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Κόουτς, καταρχάς καλωσόρισες στην Κύπρο. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να κατηφορίσετε στο νησί μας;

Καλώς σας βρήκα. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τη διοίκηση το θεώρησα μια πρόκληση. Από τη διοίκηση μου εξήγησαν ότι θα γίνει φέτος μια καινούρια αρχή και μου δόθηκε η ευκαιρία να θέσω το αγωνιστικό πλάνο σ΄αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας του Απόλλωνα.

Πως κύλησε η προετοιμασία της ομάδας μας;

Σε γενικά επίπεδα κύλησε αρκετά καλά μπορώ να πω παρά τις δυσκολίες με την ενσωμάτωση των δύο τελευταίων ξένων στην ομάδα κάπως αργά. Εντούτοις έγινε καλή δουλειά. Μπήκαμε αργά στο γήπεδο, όχι σε σχέση με τις άλλες ομάδες αλλά με τον χρόνο που θα θέλαμε για να δουλέψουμε και αυτό που ήθελα να κάνω στην ομάδα.

Όσον αφορά τους Κύπριους παίκτες στην ομάδα πως ανταποκρίθηκαν;

Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι Κύπριοι παίκτες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν. Θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε.

Την Κυριακή η ομάδα μας κάνει μια δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας. Είναι έτοιμη η ομάδα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα;

Είμαστε το αουτσάιντερ στον αγώνα και το γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα. Είναι πολύ νωρίς για μας να έχουμε ένα ντέρμπι και είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν είχαμε πολλά φιλικά για να μονταριστεί η ομάδα και οι δύο καινούριοι μας παίκτες ακόμα δεν είναι έτοιμοι στο βαθμό που θέλουμε. Παρόλα αυτά θα δώσουμε τα πάντα στο παιχνίδι καιν θα κυνηγήσουμε τη νίκη.

Οι στόχοι της ομάδας μας για την φετινή χρονιά;

Είναι πολύ νωρίς να οριοθετήσουμε στόχους καθώς μαζί με τη διοίκηση οι στόχοι για φέτος είναι πολλοί. Καινούρια διοίκηση που θέλουν να βάλει μια τάξη στο Καλαθοσφαιρικό τμήμα, να οργανώσει σε επαγγελματικά επίπεδα το τμήμα με στόχο κάποια στιγμή να έρθει η διάκριση. Όσον αφορά το αγωνιστικό θα κάνουμε την προσπάθεια μας, θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα και στην πορεία θα δούμε που θα καταλήξει αυτό.

Κλείνοντας, τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας μας;

Έχω μάθει για το πρόβλημα που υπάρχει με την κάρτα φιλάθλου και ότι αυτό θα δυσκολέψει την προσπάθεια να έρθει ο κόσμος μας στο γήπεδο. Πάντοτε απ΄ότι έχω μάθει ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας και αυτό θέλουμε και τώρα, παρά το πρόβλημα αυτό τον καλούμε να έρθει κοντά και να στηρίξει αυτή τη νέα και δύσκολη προσπάθεια. Πάντοτε ο κόσμος μιας ομάδας είναι απαραίτητος για να τη βοηθά.

 

 

Comments
To Top