ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ICE POWER στη φανέλα!(Φώτο)

Πρεμιέρα την Κυριακή για την Καλαθοσφαιρική μας ομάδα των Ανδρών κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και οι νέες στολές των Καλαθοσφαιριστών είναι έτοιμες για νίκες. Μεγάλος χορηγός της φανέλας της ομάδας το ICE POWER.

Τo ICE POWER περήφανος χορηγός της ομάδας Απόλλων Καλαθόσφαιρας για την σεζόν 2018-2019 προσφέροντας στήριξη και ανακούφιση στους αθλητές.

Τα προϊόντα Ice Power δίνουν τη λύση στον μυϊκό πόνο, σε μικροτραυματισμούς, οιδήματα και φλεγμονές, προσφέροντας άμεση κρυοθεραπεία, μια αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Επιπλέον, η κρυοθεραπεία που προσφέρεται μέσω της σειράς προϊόντων Ice Power ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου και των φλεγμονών στις αρθρώσεις, τη βελτίωση της κινητικότητας και την ανακούφιση από οιδήματα.

Η σειρά προϊόντων Ice Power είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές και εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Τα προϊόντα Ice Power θα τα βρείτε μόνο στα φαρμακεία και στην ιστοσελίδα PharmacyWays.com.

 

Comments
To Top