ΑΝΤΡΕΣ

Στο ΓΣΠ για τη μεγάλη ανατροπή!

Παρά το αρνητικό ξεκίνημα στον αγώνα και το εις βάρος μας γκολ η ομάδα μας βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης αλλά δυστυχώς δύο αδράνειες της άμυνας μας σε στημένα η Βασιλεία γύρισε τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει τη νίκη με 3-2. Πλέον η ομάδα μας καλείται στον επαναληπτικό του ΓΣΠ να υπερβάλει εαυτό και να πάρει την πρόκριση.

Δυστυχώς με γκολ εις βάρος της ομάδας μας ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στη Βασιλεία αφού μόλις στο 7΄ σε επίθεση από δεξιά των Ελβετών και με δόση τύχης η μπάλα κατέληξε στον επιθετικό του αντιπάλου που την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας μας. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να οργανωθεί και να βρει τα πατήματα της, αφού ο αντίπαλος πίεζε πολύ και οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στην κατοχή τους.

Στο 25΄και για ένα δίλεπτο η ομάδα μας κινδύνευσε σοβαρά να δεχθεί και δεύτερο γκολ αφού πρώτα ο Βάλε απέκρουσε σουτ σε κόρνερ και στη συνέχεια μια κεφαλιά πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 27΄ να μας στοιχίσει ένα διώξιμο του Βάλε αλλά ευτυχώς η μπάλα πέρασε άουτ μετά την κόντρα. Μετά και το 30΄η ομάδα μας πήρε μπάλα και προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι της, ενώ στο 39΄ο Καραγιόλ πήρε τη θέση του Μπρου που τραυματίστηκε.

Πλέον άλλαξε και η διάταξη της ομάδας μας με τον Παπουλή να παίρνει θέση στο κέντρο και τον Καραγιόλ να μεταφέρεται στα αριστερά. Στο 42΄ ένα απευθείας φάουλ του Χάμπου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι πίσω στο σκορ με 1-0. Στο πρώτο μισάωρο έδειχνε να μην πατά καλά ενώ μετά ισορρόπησε και βγήκε στην επίθεση.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο αλλά με ήδη μία στο ενεργητικό της αφού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο ο Μπρου και τη θέση του πήρε ο Καραγιόλ. Στο 49΄σε μια εξαιρετική αντεπίθεση από την ομάδα μας ο Πέδρο βρήκε τον Μαγκλίτσα που ισοφάρισε σε 1-1!!! Μετά από τέσσερα λεπτά και στο 53΄ο σκόρερ δίνει ασίστ στον Παπουλή που μέσα από την περιοχή πλασάρει όμορφα και στέλλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-1 για την ομάδα μας!!!

Μετά και το δεύτερο γκολ οι ποδοσφαιριστές πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έβγαιναν στην αντεπίθεση ενώ δυστυχώς στο 69΄δυστυχώς μετά από ένα κόρνερ δεχθήκαμε την ισοφάριση, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από το τρίτο γκολ σε τετ α τετ του αντιπάλου. Στο 72΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να μπαίνει στη θέση του Μαγκλίτσα.

Στο 74΄και πάλι ο Βάλε έσωσε εξ επαφής μια κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού, όπως και στο 75΄ένα σουτ πλασέ από το ύψος του πέναλτι πλάγια. Οι ποδοσφαιριστές μας μετά την ισοφάριση που δέχθηκαν έχασαν κάπως την αυτοσυγκέντρωση τους ενώ ο αντίπαλος πίεζε την άμυνα μας. Στο 79΄και πάλι σε μια αντεπίθεση η ομάδα μας ο Καραγιόλ έφτασε έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έγω από το κάθετο δοκάρι. Στο 79΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Παπουλή που είχε πολύ καλή απόδοση και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας.

Στο 82΄ο Βάλε αποσόβησε το τρίτο γκολ κάτι που έγινε στο 85΄μετά από σέντρα στην περιοχή, η άμυνα μας βρέθηκε σε λάθος στιγμή και δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Μετά το 80΄αξίζει να σημειώσουμε ότι άρχισε δυνατή βροχή που δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με τους ποδοσφαιριστές μας να κρατάνε το αποτέλεσμα και πλέον όλα θα κριθούν στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη(30/8) στον επαναληπτικό.

 

Comments
To Top