ΑΝΤΡΕΣ

«Θέλουμε τον κόσμο μας όπως τον είχε και το ΑΠΟΕΛ»

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή μας Σωφρόνη Αυγουστή μετά τον αγώνα με τη Βασιλεία:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παίξαμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Με στεναχωρεί που δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά που μας άλλαξε τη λειτουργία της ομάδας. Είναι κρίμα να δεχόμαστε δυο γκολ από στημένα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Εκεί που θα βρίσκαμε χώρους, από δυο στημένα χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Αν όλοι είμαστε μαζί μπορούμε. Πολλές ομάδες έχασαν σε αυτό το γήπεδο. Τους θέλουμε κοντά μας και με τη δική τους βοήθεια θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Είναι δύσκολο αλλά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στη Λευκωσία και με μια νίκη να περάσουμε».

Για την κάρτα οπαδού: «Είναι ένα μέτρο που πρέπει η πολιτεία να το δει. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες που παίζουν Ευρώπη πρέπει να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Όπως είχε ο ΑΠΟΕΛ τον 12ο παίκτη στο γήπεδο, θέλουμε κι εμείς και η ΑΕΚ τον κόσμο στο γήπεδο».

Αν αυξήθηκαν οι ελπίδες: «Αυτές οι ομάδες είναι επικίνδυνες τόσο εντός όσο και εκτός. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κάνουμε την προσπάθεια. Από τη στιγμή που αυξήσαμε τις ελπίδες για τον επαναληπτικό, θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για τον Μπρου: «Θα το δούμε με την επιστροφή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Πίστεψαν κι αυτή στην ομάδα και στήριξαν για να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι».

Για το πώς έπαιζε στο ξεκίνημα: «Οι οδηγίες ήταν να κλείσουμε τους χώρους και να περιμένουμε τον αντίπαλο».

Comments
To Top