ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Περί δηλώσεων Κρισμάρεβιτς!

Είπε αρκετά ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ, ΜπόμπανΚρισμάρεβιτς στη διάσκεψη τύπου, κάποια σωστά, κάποια λάθος κάποια ολίγον προκλητικά και κάποια που αποτελούν «παιγνίδια του μυαλού» κοινώς mindgames.

Δεν θα αναφερθούμε στα σωστά που είπε γιατί είναι ευκόλως εννοούμενα, ούτε στα ολίγον προκλητικά γιατί αυτά θα απαντηθούν στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές μας εμείςαπλά θα παραθέσουμε κάποια αδιαμφισβήτητα γεγονότα για τον προπονητή Κρισμάρεβιτς.

Κατ’ αρχήν αναφέρθηκε ότι βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας για δύο σεζόν που αντικατοπτρίζει τη μισή αλήθεια αφού διετέλεσε ορθώς προπονητής της ομάδας μας τις σεζόν 2009/10 και 2010/11 όμως συνολικά στο θεσμό του πρωταθλήματος και στις 2 σεζόν κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας μόνο σε 19 αγώνες που στην ουσία μεταφράζεται σε μισή σεζόν!

Ανέλαβε την περίοδο 2009/10 και κατάφερε, παραλαμβάνοντας μια έτοιμη ομάδα από τον προκάτοχο του Φον Χέιζεννα κατακτήσει το κύπελλο, αλλά στο θεσμό του πρωταθλήματος όταν ανάλαβε την ομάδα στην 20η αγωνιστική βρισκόταν 6 βαθμούς διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ διεκδικώντας με κάποιες πιθανότητες το πρωτάθλημα αλλά στο τέλος τερμάτισε 14 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Την επόμενη περίοδο 2010/11 ξεκίνησε τη σεζόν χάνοντας αρχικά το σούπερ-καπ, μετά αποκλείστηκε από την Ευρώπη από τον πρώτο αγώνα από κάποια ΣιμπίρΣιβηρίας και ακολούθως στους πρώτους 6 αγώνες του πρωταθλήματος,με τους 4 αγώνες να είναι εντός έδρας, δέχτηκε 4 ήττες με κάποιες από αυτές ντροπιαστικές όπως τις εντός έδρας ήττες από Αλκή αλλά ειδικότερα από το ΑΠΟΕΛ με 5-0, που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του,αφήνοντας την ομάδα μας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόνο6 βαθμούς!

Αποδεσμεύεται από την ομάδα μας στις 21 Οκτωβρίου, 2010 και ένα μήνα αργότερα προσλαμβάνεται από την Ανόρθωση στις 17 Νοεμβρίου κάνοντας την περίφημη δήλωση «επιστρέφω στο δεύτερο μου σπίτι» τρεις όμως μέρες αργότερα παίρνει αποστομωτικήαπάντηση αφού η ομάδα μας τον κερδίζει μέσα στο δεύτερο του σπίτι με 2-1!

Στην Ανόρθωση δίνει νέα δείγματα γραφής ως προπονητής που καταφέρνει κάτι πολύ σπάνιο! Να παραμείνει στον πάγκο της για ένα ολόκληρο μήνα μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, 2010 όπου σε 5 αγώνες, με τους 3 εντός έδρας, δεν καταφέρνει να πετύχει καμία νίκη δεχόμενος 4 ήττες και μια ισοπαλία!

Όλα τα υπόλοιπα προκλητικά ή «παιγνίδια του μυαλού» που έγιναν από τον Κρισμάρεβιτς, στον οποίο υποκλινόμαστε ως ποδοσφαιριστή, αλλά και από κάποιο κύριο Στάροβλαχ ο οποίος ξεχνά εύκολα και έχει επιλεκτική μνήμη, ας απαντηθούν απόψε από τους ποδοσφαιριστές μας!

Comments
To Top