ΑΝΤΡΕΣ

«Το ποδόσφαιρο είναι σπουδαίο παιχνίδι, γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τι θα συμβεί»!

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο προπονητής της Στούμπρας Μαριάνο Μπαρέτο, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Κύπρο, μας έκανα όλοι να νιώσουμε πολύ άνετα. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας κατά διάρκεια στον αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι σπουδαίο παιχνίδι, γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τι θα συμβεί. Η Στούμπρας είναι μια νεανική ομάδα και κάνουμε μικρά βήματα προς τα εμπρός, έχουμε 18χρονους και 19χρονους στην αποστολή μας, ο αρχηγός μας είναι 21 ετών οπότε αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε ένα καλό μέλλον. Έχουμε ένα πρότζεκτ να δουλέψουμε με νεαρούς παίκτες με φιλοδοξίες. Όσον αφορά τον Απόλλωνα, είναι μια ομάδα κτισμένη να κερδίσει, έχουνε γίνει μεγάλες επενδύσεις. Το σεβόμαστε αυτό, ξέρουμε ότι έχουν ποιότητα και εμπειρία και ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Όμως για να μας κερδίσουνε πρέπει να τρέξουν περισσότερο».

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Ρίμβιντας Σαντάουσκας:

«Θα είναι δύσκολο, χρειάζεται να προσαρμοστούμε στις καιρικές συνθήκες και έχουμε ακόμη μια προπόνηση και θα προσαρμοστούμε και θα είμαστε έτοιμοι για αύριο».

 

Comments
To Top