ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικές διευκρινήσεις για τα εισιτήρια ενόψει Στούμπρας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του 1οuπροκριματικού γύρου του UEFA Europa League, με αντίπαλο την FCStumbras, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη (19/07, 20:00)στο Στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία.

Σημείο προπώλησης, το Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69 και θα είναι ανοικτό αύριο Πέμπτη από τις 09:00 μέχρι τις 16:00.(τηλ. 2535 1954).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους και μέσω της υπηρεσίας ONLINE TICKETSή μέσω της επίσημης εφαρμογής Apollon FC – Official Ticketing App, μέχρι αύριο Πέμπτη η ώρα 09:00.

Το εισιτήριο θα αποστέλλεται σε μορφή voucher το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν την  ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο ταμείο Δ6 του σταδίου Γ.Σ.Π, για να παραλάβουν το εισιτήριο τους.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και από τα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ αύριο Πέμπτη από τις 18:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Δυτική Κερκίδα:

Γενική Είσοδος – 15 ευρώ

Τιμή για κατόχους εισιτηρίου διαρκείας – 10 ευρώ

Παιδικό (κάτω των 12) – 1 ευρώ

Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Κάτω Διάζωμα (106,107, 204, 205,206):

Γενική Είσοδος – 20 ευρώ

Τιμή για κατόχους εισιτηρίου διαρκείας – 15 ευρώ

Παιδικό (κάτω των 12) – 5 ευρώ

Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Άνω Διάζωμα (305, 306):

Γενική Είσοδος – 30 ευρώ

Σημαντικές Διευκρινήσεις:

– Απαραίτητη προϋπόθεση για την προνομιακή τιμή των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι αυστηρώς η προσκόμιση του Εισιτηρίου Διαρκείας κατά την αγορά του εισιτηρίου.

– Όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ONLINE ή την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου  Apollon FC – Official Ticketing App για να αγοράσουν το εισιτήριο τους, θα μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης βάζοντας τον κωδικό που αναγράφετε στο εισιτήριο διαρκείας τους στο σχετικό πεδίο κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο καλάθι.

– Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας ELITE και PLATINUM θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από το Apollon Official Store.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

 

Comments
To Top