ΑΝΤΡΕΣ

Ποιος θα το σηκώσει στον ουρανό της Μόσχας;

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 είναι γεγονός! Στις 18:00 Γαλλία και  Κροατία θα τα δώσουν όλα για το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό τρόπαιο του πλανήτη.

Παιχνίδι, που αναμένεται να καθηλώσει το ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κοινό και με την Meridianbet να σας προσφέρει πλειάδα στοιχηματικών επιλογών και για τους τρεις αγώνες! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Με απόδοση 2.00 οι Γάλλοι φαντάζουν ως το φαβορί για να πάρουν τη νίκη στο ενενηντάλεπτο. Η νίκη της Κροατίας βρίσκεται στο 4.40, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.30. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 2.65, ενώ το Under 2.5 στο 1.50. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.20. Σε ότι αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα, επικρατέστερος από πλευράς Γαλλίας είναι ο Γκριεζμάν με απόδοση  6.00  ενώ για τους Κροάτες ο Μάντζουκιτς με απόδοση 9.50. Να κατακτήσει το τρόπαιο η Γαλλίας η απόδοση της είναι στο 1.45, ενώ για την Κροατία στο 2.70.

Και σε αυτό το παιχνίδι θα βρείτε  αρκετές στοιχηματικές επιλογές αν το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση ή στη διαδικασία των πέναλτι. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

 

 

Comments
To Top