ΑΝΤΡΕΣ

Ντεμπούτο Σαλάχ με γκολ;

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό Μουντιαλικό μενού. Τους αγώνες της πρεμιέρας του 8ου ομίλου, Κολομβίας και Ιαπωνίας στις 15:00 και Πολωνίας και Σενεγάλης στις 18:00, όπως επίσης και την αναμέτρηση της Ρωσίας κόντρα στην Αίγυπτο στις 21:00, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Το πρόγραμμα, ξεκινάει στις 15:00 και με την αναμέτρηση μεταξύ Κολομβίας και Ιαπωνίας. Με απόδοση  στο 1.75 οι Κολομβιανοί για να επικρατήσουν, ενώ η νίκη για την Ιαπωνία  προσφέρεται στο 5.50 . Στο 3.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Over 2.5 γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το βρίσκουμε στο 2.41, ενώ το Under 2.5 γκολ στο 1.59  Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.20. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ρανταμέλ Φαλκάο η απόδοση είναι 5.00.

Αμφίρροπο το δεύτερο παιχνίδι του 8ου ομίλου στις 16:00, μεταξύ της Πολωνίας και της Σενεγάλης αφού και οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη έτσι ώστε να αυξήσουν από νωρίς τις  ελπίδες πρόκρισης. Η νίκη της Πολωνιας προσφέρεται στο 2.40, στο 3.15 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, ενώ η νίκη της Σενεγάλης στο 3.30.

Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο αμφίρροπο παιχνίδι στο 2.53, ενώ το Under 2.5 στο 1.54! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται  και σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.05. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το βαρύ πυροβολικό των Πολωνών  Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η απόδοση είναι 4.10! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Τελευταίο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος, αυτό μεταξύ της Ρωσίας με αντίπαλο την Αίγυπτο στις 22:00 για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου! Η διοργανώτρια ομάδα μετά και την επιβλητική της νίκη στην πρεμιέρα, θέλει άλλη μια επιτυχία που ουσιαστικά θα της σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης, ενώ η Αίγυπτος με τον Σαλάχ-όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα της-ψάχνει τη νίκη για να μπει και πάλι στο κόλπο.  Με απόδοση 2.02 οι Ρώσοι  για να επικρατήσουν, ενώ η νίκη για την Αίγυπτο  προσφέρεται στο 4.35. Στο 3.30 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Over 2.5 γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το βρίσκουμε στο 2.60, ενώ το Under 2.5 γκολ στο 1.52  Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.15. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Ο Φεντόρ Σμόλοφ με απόδοση 5.40 είναι ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και ακολουθεί ο Μο Σαλάχ με 6.50.

Παράλληλα, μην ξεχνάτε την «Μουντιαλική»  προσφορά της meridianbet.com.cy όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €100 Μπόνους επιπλέον καθημερινά και €1000 με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα meridianbet.com.cy ή απλά πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top