ΑΝΤΡΕΣ

«Θα κάνουμε ότι πρέπει για να είναι η ομάδα δυνατή»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ»  ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την έναρξη των εργομετρικών και τα υπόλοιπα της προετοιμασίας: «Από σήμερα άρχισε επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος. Οι ποδοσφαιριστές περνούν σε γκρουπ από εργομετρικά, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο και ακολούθως θα αναχωρήσουμε για τη Βιέννη. Θα ταξιδέψουν εκεί από απόψε κάποια άτομα που θα κάνουν τις ετοιμασίες στα γήπεδα, θα ελεγχθεί η κουζίνα και δεν θα υπάρχει τίποτα στην τύχη. Με το που θα πάμε στην Αυστρία την Τετάρτη θα είναι όλα έτοιμα για προπόνηση».

Για τον Μπρου: «Θα είναι στην αποστολή θα είναι και ο Καρώ και ο Χάμπος Κυριάκου».

Για την καθυστέρηση στις ανακοινώσεις: «Ποιος ορίζει την καθυστέρηση; Ο Γιάκολις πέρσι τη καιρό ήρθε; Δεν ήταν καν στην προετοιμασία, ενσωματώθηκε τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με την Αμπερντίν στη Σκωτία. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να είναι η ομάδα δυνατή».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Στις μεταγραφές υπάρχει ρίσκο και συγκυρίες. Είναι πολλά τα πράγματα για να δέσει το γλυκό. Προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Λειτουργούμε σε επαγγελματικά πρότυπα εδώ και χρόνια, προσπαθούμε να εκσυγχρονιζόμαστε. Έχουμε επαφή με άλλες ομάδες, το προσωπικό πάει σε σεμινάρια για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή τεχνογνωσία. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον».

Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και φέτος δανεικοί παίκτες και τον Άλεφ:«Θεωρώ όχι. Ήταν οδυνηρό το τι συνέβη πέρσι. Για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι μεταβατικό στάδιο. Αν πάρουμε δανεικούς η συμφωνία θα είναι τέτοια για να μπορούμε να αποκτήσουμε τον ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν λάθος η απόκτηση του Άλεφ, είναι διεθνής Βραζιλιάνος και η Μπράγκα έδωσε πολλά λεφτά να τον πάρει και ευελπιστεί ότι θα κάνει απόσβεση. Του δώσαμε σημασία και ευκαιρίες, στην Μπράγκα είναι ψηλότερος ο ανταγωνισμός. Μια χρονιά δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης».

Για τα διαρκείας: «Είναι ικανοποιητικός ο αριθμός».

Comments
To Top