ΑΝΤΡΕΣ

Έκανε το ΜΠΑΜ το Μεξικό!(video)

Το Μεξικό πανηγύρισε μία τεράστια νίκη επί της Γερμανίας με 1-0 όμως πέρα από τον σκόρερ Λοσάνο, πολλά εύσημα για την επιτυχία παίρνει και ο Οτσόα για μία σούπερ απόκρουσή του μετά το γκολ. Αν η Ισλανδία έκανε το πρώτο “μπαμ” στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας κρατώντας στο 1-1 την Αργεντινή το απόγευμα του Σαββάτου, μία ημέρα μετά ήρθε το Μεξικό να καρπωθεί τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στο τουρνουά, επικρατώντας 1-0 της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας. Η πρώτη έκπληξη του φετινού Μουντιάλ είναι γεγονός. Το Μεξικό χτυπώντας στην αντεπίθεση επικράτησε με 1-0 της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γερμανίας και πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα νοκ άουτ.

Οι Μεξικάνοι έδειχναν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έτσι σε μία από αυτές στο 35’ κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Τσιτσαρίτο βρήκε ωραία τον Λοθάνο μέσα στην περιοχή που «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε σωστά τον Νόιερ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Γερμανία ταξίδεψε στην Ρωσία για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας όμως στην πρεμιέρα κιόλας τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στο Μεξικό. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής αξιοποιώντας μία πολύ καλή αντεπίθεση στο πρώτο μέρος κατάφερε να σκοράρει και στη συνέχεια να κρατήσει το υπέρ της σκορ ως και τέλος. Έτσι, πήρε «κεφάλι» στον όμιλο στον οποίον συμμετέχουν ακόμα Σουηδία και Κορέα.

Δείτε το βίντεο με το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

 

Comments
To Top