ΑΝΤΡΕΣ

Ισπανία vs CR 7 …σημειώσατε Χ!(video)

Η Ισπανία πέτυχε τρία γκολ στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ της Ρωσίας όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη γιατί απέναντί της είχε τον υπερπαίκτη που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το τέταρτο κατά σειρά ματς της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018 όχι απλά ήταν ομορφότερο και από τα τρία μαζί που είχαν προηγηθεί αλλά μπαίνει σίγουρα στην κατηγορία των “κλασικών” αγώνων του θεσμού που θα μνημονεύουμε για χρόνια.

Πορτογαλία και Ισπανία, οι δύο ομάδες που έχουν πάρει τα τρία τελευταία Euro παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελλάδα (το 2008 και το 2012 η Ισπανία, το 2016 η Πορτογαλία), έδωσαν μία πραγματική μάχη και το φινάλε αποζημίωσε κάθε ποδοσφαιρόφιλο καθώς απόλαυσε έξι γκολ, φοβερό θέαμα και απίστευτο σασπένς.

Η “φούρια ρόχα” είχε για σκόρερ τους Ντιέγκο Κόστα (δις) και Νάτσο και μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 και να το κάνει 3-2 όμως δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο από ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολυ σκληρός για να πεθάνει.

Εκείνος ήταν που έβαλε την ομάδα του Σάντος μπροστά στο σκορ στο 4′ με εύστοχο πέναλτι, εκείνος που της έδωσε ξανά το προβάδισμα στο 44′ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, εκείνος πάλι που δεν την άφησε να χάσει, όταν εκτέλεσε με τρομερό φάουλ τον Ντε Χέα για το τελικό 3-3!

Δείτε τα έξι τέρματα και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Comments
To Top