ΣΤΗΛΕΣ

Στο προηγούμενο μεγάλο ραντεβού που συναντήθηκαν ο Mr Sombreroέφυγε με το χαμόγελο της νίκης!

Πριν να κατηφορίσουν στο νησί μας συναντήθηκαν ξανά ως αντίπαλοι και μάλιστα όχι σε οποιοδήποτε αγώνα αλλά σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου!

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άλεφκαι τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ ΡόναλντΣαλάι,οι οποίοι στις 4 Ιουνίου, 2015, στο πλαίσιο τουπαγκοσμίουκυπέλλου νέων Κ-20 που διεξήχθηκε στη Νέα Ζηλανδία,βρέθηκαν αντιμέτωποι ο πρώτος με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και ο δεύτερος με την φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας.

Άλεφ και Σαλάι αγωνίστηκαν αμφότεροι στη βασική ενδεκάδα και παρά το γεγονός ότι η Εθνική Ουγγαρίας προηγήθηκε από το 8’ με 1-0 η Εθνική Βραζιλίας όχι μόνο ισοφάρισε αλλά 4 λεπτά πριν τη λήξη σημείωσε και δεύτερο γκολ κερδίζοντας έτσι τον αγώνα με 2-1 με τον Άλεφνα φεύγει με το χαμόγελο της νίκης και τον Σαλάι να φεύγει με σκυφτό το κεφάλι κάτι που ευχόμαστε να συμβεί και την ερχόμενη Κυριακή στο μεταξύ μας αγώνα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Εθνική Βραζιλίας Κ-20 έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Εθνική Σερβίας χάνοντας με 2-1 στο τελευταίολεπτό της παράτασης με τον Άλεφ να μπαίνει στον αγώνα στο 1’ της παράτασης αντικαθιστώντας τον επιθετικό της ManchesterCity,GabrielJesus!

Comments
To Top