ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η ώρα σήμανε παιδιά!!!

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Όλα τα κομβικά παιχνίδια της χρονιάς συναντώνται στις ανάγκες του ενός. Στον τελικό, όπως χαρακτηρίζεται του πρωταθλήματος. Κι ας φαντάζει γελοίο για το πλείστο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, που αυτή η ομάδα δεν έχει ακόμη μαθηματικά κερδίσει τον τίτλο.

Στην μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς, πιότερο για το τι διακυβεύεται κι όχι τόσο για το επίπεδο του αντιπάλου, οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά την δίψα τους για την μέγιστη διάκριση. Να ανταποκριθούν δηλαδή στην ευθύνη των ονείρων του αγνού Απολλωνίστα, που ανεξαρτήτως συνθηκών κι των “ατυχών” συγκυριών προηγούμενων χρόνων, βρίσκεται στο πλάι τους.

Παρότι η απόσταση των δύο βαθμών από τον δεύτερο κρίνεται ως ένα γεγονός παντελώς απόμακρο από κάθε αντικειμενική πραγματικότητα της ποιότητας των ομάδων, ο Θρύλος για ακόμη μια φορά θα παλέψει για να γράψει ιστορία κατακτώντας το πιο μάγκικο.

Οι 2200 του πετάλου, τα παιδιά στους συνδέσμους, στους δρόμους, στις καφετέριες και σε κάθε γωνιά της πόλης μας, γινόμαστε μια γροθιά βροντοφωνάζοντας πως τώρα είναι η ώρα του ΝΙΚΗΤΗ! Τώρα είναι ώρα γιορτινή! ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Comments
To Top