ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Έβδομη αγωνιστική στα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ενώ για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είχαμε το Σαββατοκυρίακο(21,22/4) την 26η και τελευταία αγωνιστική. Όσον αφορά τους ξενιτεμένους ποδοσφαιριστές μας ο Χάμπος έχει επιστρέψει στην Κύπρο και ακολουθεί αποθεραπεία λόγω κάποιου τραυματισμού.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Έχει επιστρέψει στην Κύπρο και κάνει αποθεραπεία εξαιτίας του τραυματισμού του.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Real Madrid Castilla (1-1).

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Μπήκε ως αλλαγή στο 78΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό(0-3).

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Μπήκε ως αλλαγή στο 85΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό(0-3).

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Μπήκε ως αλλαγή στο 65΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα και πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 71΄κόντρα στη Δόξα(4-1).

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα.(4-1)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Χαλκάνωρα(2-3).

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 46΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΛΚΗ.(0-3).

Λεωνίδας Κυριάκου(ΘΟΙ Λακατάμιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΣΙΛ Λύσης.(0-2)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Επέστρεψε και προπονείται μαζί με την ομάδα Νέων.

Comments
To Top