ΑΝΤΡΕΣ

«Του χρόνου πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερος απ΄ ότι φέτος»!

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντρέ Σκέμπρι, μετά το τέλος του χθεσινού(11/4) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπου η ομάδα μας του πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη-πρόκριση επί της Ανόρθωσης: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε και τα δύο τρόπαια, όπως πήραμε το σούπερ καπ, αλλά και την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για το πως ένιωσε όταν σκόραρε ο Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις: «Ήταν ένα σοκ, αλλά είδα πως η σημαία ήταν πάνω. Έπρεπε νωρίτερα να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε και στο τέλος μπορούσαμε να το πληρώσουμε ακριβά».

Για το ότι δεν είναι πάντα δίκαιο το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Είδαμε τι έγινε και με τη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να τελειώνεις το ματς όταν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις, γιατί όλα μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα».

Για το αν προτιμά την Πάφο στα ημιτελικά: «Πρώτα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Πήγαμε πολύ καλά με ομάδες σαν τη Μίντιλαντ, την Αταλάντα και άλλες. Είναι και η Πάφος μία καλή ομάδα που ίσως μπορεί να κάνει την έκπληξη. Γενικά, δεν έχω προτίμηση στην κλήρωση».

Για το αν υπάρχουν δυνάμεις για το ματς με την ΑΕΛ: «Το μυστικό μας είναι ότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Λείπει ένας και μπαίνει ένας καλύτερος. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και όποιος είναι στον πάγκο, μπορεί να δώσει ακόμα παραπάνω πράγματα από όσους παίζουν».

Είναι πάντα ντέρμπι τα ματς με την ΑΕΛ. Κερδίσαμε εύκολα την προηγούμενη φορά, αλλά θα είναι δύσκολα τώρα. Ίσως να έχει και έναν λόγο παραπάνω η ΑΕΛ για να μας κερδίσει. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοέρθει, η ΑΕΛ πήρε το πρωτάθλημα. Δεν είναι τόσο καλοί τώρα, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη θέση που παίζει: «Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα σας δεύτερος επιθετικός, αλλά πρέπει να ακολουθείς τις οδηγίες του προπονητή και να δίνεις πάντα τον καλύτερο σου εαυτό. Δεν είναι εύκολο που έπαιζα στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και με την Εθνική ομάδα, ειδικά την πρώτη μου χρονιά στον Απόλλωνα. Ήθελα και χρόνο για να προσαρμοστώ, αλλά του χρόνου πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερος απ΄ ότι φέτος».

 

 

 

Comments
To Top