ΑΝΤΡΕΣ

Προπώληση με ΑΕΛ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης εισιτηρίων της ΚΟΠ, για τον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού, για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/04, 17:00) στο Τσίρειο στάδιο στην Λεμεσό.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Kανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 12 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από το σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 13/04.

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

– Oι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Elite, πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εισιτηρίων της εταιρείας για να παραλάβουν το εισιτήριο τους, όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία της κάρτας τους, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (13/04).

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Elite, Platinum, Gold, Gold Teens και Gold Junior θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις προκαθορισμένες θέσεις τους (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα).

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold, Blue, Lady και Teens θα εισέλθουν κανονικά στη Δυτική κερκίδα από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα).

– Θα ισχύσουν κανονικά οι χώροι στάθμευσης για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών ELITE και PLATINUM όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία των δύο κατηγοριών (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας).

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

Comments
To Top