ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Νίκη και πρόκριση για τον Θρύλο κόντρα στην Ανόρθωση με 2-1 έπειτα ένα σπουδαίο παιχνίδι!Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:Δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου.Είχε σωστές τοποθετήσεις και καλές αντιδράσεις στις στατικές.Ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στην φάση του γκολ.

Ζοάο Πέδρο:Είχε πάρα πολύ καλή απόδοση.Εκμηδένισε τον αντίπαλο του,ενώ επιθετικά επιχείρησε αρκετές προσπάθειες.

Γιώργος Βασιλείου: Μαχητικός,δυναμικός με σωστές και καταλυτικές παρεμβάσεις.Πολύ καλός και επιθετικά αφου οι σέντρες του ήταν άλρως επικίνδυνες.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Ο γνωστός Γάλλος με τις έγκαιρες επεμβάσεις του,που σταματούσαν τις όποιεσδηποτε υποψίες ευκαιρίας.

Άλεφ Σαντάνα: Αψογος στην θέση που επιλέχτηκε.Άνετος με αρχοντικό στυλ,απελευθερωνόταν με τις κινήσεις του,και έβγαζε την ομάδα στην επίθεση.Σε ένα τέτοιο ξεκίνημα ήρθε κ το πρώτο γκολ.

Εστεπάν Σακέτι: Πίεση στην πρώτη μπαλιά,διαρκής τρέξιμο για κλείσιμο χώρων και για ανάκτηση της μπάλας.Καλός χειρισμός της μπάλας και βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.Σε ψηλά στάνταρ η απόδοση του.

Σάσα Μάρκοβιτς: Βρώμικη δουλειά από τον Σέρβο που κέρδιζε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή και βοήθησε στην επιβολή της κυριαρχίας της ομάδας μας στην μεσαία γραμμή.Γεμάτο και αθόρυβο παιχνίδι,ίσως και το καλύτερο του μέχρι στιγμής στην ομάδα μας.

Φώτης Παπουλής: Σκόραρε,βοήθησε στο γρήγορο παιχνίδι και έφτιαχνε φάσεις όταν είχε την μπάλα στα πόδια.

Ζάντερ Σαντάνα: Με πολύ καλές στιγμές ο Βραζιλιάνος που δημιούργησε ρήγματα με τις επελάσεις του.Σημαντικές βοήθειες έδινε και στο μπακ του, που τον κάλυπτε όταν αυτός ανέβαινε.

Αντρέ Σκέμπρι: Ανεβασμένος ο Μαλτέζος που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο.Έδινε βοήθειες στην άμυνα,ενώ επιθετικά δημιουργούσε χώρους με την κίνηση του χωρίς μπάλα,ενώ όταν την είχε στα πόδια του,άνοιγε διαδρόμους περισσότερο με την εξυπνάδα του.Όταν πέρασε για λίγο πίσω από τον επιθετικό φάνηκε να είναι πιο άνετος.

Εμίλιο Ζελάγια : Κέρδισε μάχες ανάμεσα στους πύργους του αντιπάλου,έφαγε “ξύλο” αλλά αυτό δεν τον πτόησε.Δοκίμασε το πόδι του,κινήθηκε σε όλη την περιοχή και έφτιαξε φάσεις.Δεν σκόραρε,αλλά συνέχισε τις πολύ καλές6 του εμφανίσεις.

Αντόνιο Γιάκολις: Μπήκε σκόραρε,και αναστάτωσε με την ταχύτητα του και τις πλαγιοκοπήσεις του.

Άντον Μάγκλιτσα: Συνέχισε το έργο του Ζελάγια και τα πήγε και αυτός καλά.Θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις που είχε την μπάλα να ενεργούσε καλύτερα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Αγωνίστηκε για λίγο και έδειξε πως χρειάζεται χρόνο.

Προπονητής: Κατέβασε την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς και σαφής οδηγίες για να σκοράρει.Το κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και σκόραρε ακόμη ένα γκολ.Μελανό.σημείο το τελευταίο 5λεπτο και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών που θα κλείδωνε το παιχνίδι,κάτι που δήλωσε και ο προπονητής,που ήθελε καλύτερα τελειώματα. Καλό κοουτσάρισμα από τον προπονητή που δεν άφησε τον αντίπαλο να αντιδράσει.

Comments
To Top