ΑΝΤΡΕΣ

Προπώληση για ΑΕΛ με όλη την κερκίδα διαθέσιμη!

Έχει αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους  των φιλοξενούμενων ομάδων για τους αγώνες του Α’ ομίλου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

Συγκεκριμένα, έχει αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Απόλλωνα για τον αγώνα με την ΑΕΛ και για τους φιλάθλους της Ομόνοιας για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΛ έχει παραχωρήσει ολόκληρη τη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου στον Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ έχει παραχωρήσει 2200 εισιτήρια για τη Βόρεια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ στην Ομόνοια.

Για όλους τους αγώνες, οι είσοδοι των Σταδίων θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη και η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

 

Comments
To Top