ΑΝΤΡΕΣ

Και Κύπελλο σου λέω…

Παίζοντας σωστά, με πάθος και θέληση για τη νίκη και την πρόκριση η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα, πήρε τη νίκη με 2-1, αφού στο 90 καρδιοκτύπησε με τη μείωση του σκορ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στην αυριανή(12/4) θα μάθει τον αντίπαλο της ενώ πλέον το μυαλό στρέφεται άμεσα στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να κρατά τη μπάλα και μόλις στο 4΄ βγήκε σωστά στην επίθεση και ο Παπουλής πάσαρε στον Ζελάγια που έκανε το δυνατό σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 11΄η ομάδα μας έκανε το 1-0 όταν από την άμυνα ξεκίνησε η επιθετική προσπάθεια της ομάδας μας με τον Άλεφ αφού «άδειασε» τον αντίπαλο έδωσε στον Παπουλή αυτός στον Σαντάνα που βρήκε ξανά τον Παπουλή που πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του αντιπάλου!

Το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να κυκλοφορεί με ωραίο τρόπο τη μπάλα χωρίς να δείχνει να δυσκολεύεται τόσο όταν βρισκόταν στην άμυνα της αλλά και στην επίθεση. Καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας στο 28΄ όταν ο Βασιλείου με σέντρα από αριστερά έστειλε τη μπάλα στην μικρή περιοχή εκεί που ο Σκέμπρι άφησε αλλά ο Ζελάγια δεν βρήκε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίκτυα. Στο 35΄ ένα ωραίο σουτ του Ζελάγια έξω από την περιοχή απέκρουσε με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου από τον αντίπαλο, προηγήθηκε με 1-0 ενώ είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο μπαίνοντας με τον ίδιο τρόπο στην επανάληψη μ΄αυτόν που ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος. Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης η ομάδα μας κυριαρχούσε και ο αντίπαλος άρχισε να παίζει σκληρά καθώς οι ποδοσφαιριστές μας δεν τον άφηναν να κάνει κάτι αφού αγωνίζονταν σοβαρά και πειθαρχημένα. Στο 59΄και πάλι ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Πέδρο και να στέλλει τη μπάλα λίγο έξω.

Στο 64΄η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του σκόρερ μέχρι εκείνη τη στιγμή του Παπουλή, με τον Σκέμπρι να μεταφέρεται στη θέση του Ελλαδίτη και τον Γιάκολις να περνά ως δεξί εξτρέμ. Στο 70΄εξαιρετική αντεπίθεση από την ομάδα μας με τον Σακέττι να βρίσκει τον Γιάκολις που κέρδισε τους αντιπάλους μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε κάνοντας το 2-0 για την ομάδα μας! Στο 74΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να παίρνει τη θέση του Ζελάγια.

Στο 78΄ο Σαρδινέρο κάνει την επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του παίρνοντας τη θέση του Σκέμπρι που πήγε αρκετά καλά στον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και οι όποιες φάσεις πήγαιναν να γίνουν από τον αντίπαλο αναχαιτίζονταν με ευκολία. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα κύλησαν με την ομάδα μας να έχει ένα σουτ με τον Σαρδινέρο που θα μπορούσε να περιμένει ακόμα λίγο στο 87΄, ενώ στο 90΄δεχθήκαμε το γκολ για να υπάρξει άγχος και πάλι ενώ στα τρία λεπτά καθυστερήσεων και στο 90+1 ο Γιάκολις έχασε εξαιρετική ευκαιρία αφού το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Αφού ολοκληρώθηκαν και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας έληξε με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση!

 

 

 

Comments
To Top