ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με σχετική ευκολία…

Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στατιστικά της ΚΟΠ και αφορμή για το άρθρο μας πήραμε από τις κίτρινες κάρτες και πάλι που η ομάδα μας δέχεται με ευκολία σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες. Κοιτώντας τα στατιστικά του Κυπέλλου αφού αύριο Τετάρτη(11/4) αγωνιζόμαστε στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση μας προξένησε και πάλι απορία το ότι δύο ποδοσφαιριστές μας είναι τιμωρημένοι και άλλοι τέσσερις είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών(αυτό ισχύει στον θεσμό του Κυπέλλου).

Η ομάδα μας λοιπόν εισέπραξε μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες Κυπέλλου οκτώ κίτρινες κάρτες, δύο στο πρώτο παιχνίδι με Οθέλλο, τρεις στον επαναληπτικό και τρεις στον πρώτο αγώνα με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Αν συνυπολογίσουμε και τον θεσμό του πρωταθλήματος τότε η ομάδα μας έχει δεχθεί εξήντα οκτώ στην Α΄φάση, δεκαοκτώ στη Β΄φάση μέχρι στιγμής, υπολείπεται ένας γύρος των πλέι-οφ και οι οκτώ του Κυπέλλου μέχρι στιγμής, σύνολο δηλαδή ογδόντα εννιά κάρτες.

Τις περισσότερες πήρε ο Σακέττι με έντεκα συν τρεις στα πλέι-οφ, ο Ζελάγια εφτά συν δύο και ο Άλεφ έξι συν δύο για το πρωτάθλημα! Από πλευρά Κυπέλλου Γιούστε και Ντα Σίλβα είναι τιμωρημένοι για αύριο, ενώ Σαντάνα, Σακέττι, Σκέμπρι και Βασιείου είναι στο όριο!

Comments
To Top