ΑΝΤΡΕΣ

«Έλειπε και στον αγώνα με την Αμπερντίν που πήραμε την πρόκριση…»!

Δύσκολη η επόμενη μέρα της ήττας από την ΑΕΚ καθώς στην ομάδα μας καλούνται να βρουν τις λύσεις και να σηκώσουμε όλοι κεφάλι ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια την Τετάρτη(4/4). Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου χαρακτήρισε την εμφάνιση του Απόλλωνα στην Λάρνακα ως τη χειρότερη της φετινής σεζόν και τόνισε ότι κανείς στην ομάδα δε χάνει την πίστη του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από την ΑΕΚ:

«Δεν παίζουμε μόνοι μας. Έχουμε και αντιπάλους και μεγάλους αντιπάλους όπως είναι η ΑΕΚ που οφείλουμε να πούμε ότι έπαιξε για την ιστορία της, για τους στόχους της και είμαστε σίγουροι ότι θα το πράξει σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια που υπολείπονται. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Πήραμε ότι δώσαμε. Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο από όσα δώσαμε. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα και ήταν η χειρότερη εμφάνιση τα τελευταία δύο χρόνια. Κάποτε θα συνέβαινε. Βλέπουμε τώρα το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στη μάχη για τον τίτλο:

«Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια, 540 αγωνιστικά λεπτά, 18 διαθέσιμους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Αυτός που θα επιδείξει ψυχή και άντερα θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για την απουσία του Σακέτι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έχασε ο Απόλλωνα: 

«Διαφωνούμε. Ο μύθος καταρρίπτεται αφού έλειπε και στον αγώνα με την Αμπερντίν που πήραμε την πρόκριση. Πάντα δημιουργούνται ιστορίες για να έχουμε να λέμε. Ναι, είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής, όμως ο Απόλλωνας δεν εξαρτάται από κανένα παίκτη».

Για το πως διαχειρίζονται την ήττα:

«Πολύ ήρεμα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Ομόνοια».

Για το ότι θα πάμε σε ένα συναρπαστικό φινάλε:

«Και εμείς έχουμε δύσκολα παιχνίδια και μεταξύ μας παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Και το ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει σε τρεις δύσκολες έδρες για να παίξει με Ανόρθωση, ΑΕΚ και ΑΕΛ. Το κάθε παιχνίδι θα έχει τη δική του σημασία. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Είναι όλα παιχνίδια τριπλής παραλλαγής. Αν υπήρχε ομάδα που δεν είναι θεωρητικά της εξάδας, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Οι ομάδες βγάζουν εγωισμό. Είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουν, όλες οι ομάδες το ίδιο σθένος, σε όλα τα παιχνίδια και θα είναι δύσκολα και για την ομάδα μας και για το ΑΠΟΕΛ».

Για το μήνυμα που τίτλου που στάλθηκε αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΚ: 

«Εμείς το πιστεύουμε. Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα. Μετά το τέλος του αγώνα, είχαμε και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Αρκετός κόσμος πήγε και στο ξενοδοχείο. Υπάρχει πίστη και στους οπαδούς της ομάδας. Ήταν φυσιολογικό να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

Για το πρόβλημα με τον Άλαν: 

«Ο ποδοσφαιριστής είναι στο Λίβερπουλ. Υπήρχε ένα χρόνιο πρόβλημα και ήθελε να κάνει επέμβαση για να είναι έτοιμος με τη νέα περίοδο. Χρειάζεται τρεις μήνες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και έτσι θα κάνει αυτή την επέμβαση».

Για το ότι τελειώνει ο δανεισμός του:

«Θέλει να μείνει στην ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει».

 Για τις απουσίες ενόψει Ομόνοιας:

«Εκτός είναι Παπουλής και Μαγκλίτσα λόγω τιμωρίας, αλλά και ο Στυλιανού. Ο Σαρδινέρο είναι ετοιμοπόλεμος».

 

Comments
To Top