ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Τέταρτη αγωνιστική στα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία για Χάμπο και Ιωσηφίδη. Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε και στη Β΄ Κατηγορία την Παρασκευή και το Σάββατο (30,31/3)που μας πέρασε για την 24η αγωνιστική.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Δεν ήταν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρίο Άβε(2-0).

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν ήταν στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ Β΄(0-0).

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα(4-3).

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα(4-3).

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(2-0).

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 83΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Ερμή(2-0).

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου(0-3).

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο. Πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 25΄(3-0).

Λεωνίδας Κυριάκου(ΘΟΙ Λακατάμιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.(4-0)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας μας. Προπονείται μαζί με την ομάδα Νέων.

Comments
To Top