ΑΝΤΡΕΣ

Βαρύ “χαστούκι” στην ΑΡΕΝΑ!

Κατώτερη των περιστάσεων χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς συνοχή, χωρίς να μπορεί να δείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι, η ομάδα μας έχασε από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-0 και πλέον οφείλει να αντιδράσει στον επόμενο αγώνα αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Παρά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα οι ποδοσφαιριστές μας και κάποια μικρολαθάκια, κατάφεραν γρήγορα να βρουν τα πατήματα τους και προσπαθούσαν να κάνουν το «γνωστό» τους παιχνίδι. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να απειλείται με δύο σουτ του αντιπάλου στο 14΄. Στο 16΄μετά το τρίτο κόρνερ της ομάδας μας ο Μαγκλίτσα αστόχησε στη κεφαλιά. Στο 30΄η ομάδα μας δυστυχώς δέχθηκε το γκολ, αφού αδικαιολόγητα δώσαμε χώρο στον αντίπαλο που μας έκλεισε για ένα δεκάλεπτο στην άμυνα μας. Στο 34΄ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε την πρώτη του αλλαγή για να αλλάξει κάτι βγάζοντας τον Ντα Σίλβα και βάζοντας τον Ζελάγια στη θέση του.

Η ομάδα μας φαινόταν ότι είχε σοβαρό πρόβλημα και η άμυνα μας δεχόταν πίεση. Στο 37΄λεπτό μετά από μια σωστή αντεπίθεση ο Παπουλής που έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια. Στο 38΄δεχθήκαμε φυσιολογικά με όλα αυτά που συνέβαιναν το δεύτερο γκολ και πλέον όλα φάνταζαν δύσκολα για κάτι καλό από το παιχνίδι. Στο 44΄ο Μαγκλίτσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε σημαντικό χρονικό διάστημα, αφού δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παπουλής δέχεται κίτρινη κάρτα για «θέατρο» από τον διαιτητή, ενώ μετά τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το καταστροφικό για την ομάδα μας πρώτο ημίχρονο έλαβε τέλος. Ο Παπουλής με την κάρτα που δέχθηκε συμπλήρωσε τρεις και χάνει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

Χωρίς αλλαγές η ομάδα μας ξεκίνησε στην επανάληψη που είχε όμως να ανέβει ένα “γολγοθά” έτσι ώστε να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα. Στο 54΄ένα απευθείας φάουλ του Πέδρο βρήκε τη συμβολή των δοκαριών σε μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας που προσπαθούσε να αντιδράσει. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ ψηλά πιέζοντας με αποτέλεσμα να μένουν κενά πίσω στην άμυνα και να κινδυνεύουμε. Στο 63΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Παπουλή.

Στο 67΄ο Μάρκοβιτς αποσόβησε πάνω στη γραμμή το τρίτο γκολ που θα δεχόταν η ομάδα μας μετά από κόντρες στη μικρή μας περιοχή. Το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του Β΄ημιχρόνου κύλησε με την ομάδα μας να θέλει αλλά να μην βρίσκει τους τρόπους να κάνει κάτι το αξιόλογο, ενώ ο αντίπαλος όποτε έβρισκε την ευκαιρία έβγαινε επικίνδυνα μπροστά. Στο 74΄ο Μαγκλίτσα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε κι αυτός τρεις και χάνει τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

Στο 77΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαρτίνεζ να παίρνει τη θέση του Μάρκοβιτς. Στο 80΄ο Βάλε απέκρουσε σουτ του αντιπάλου, ενώ καθαρά από τύχη στο 83΄δεν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ κάτι που έγινε στο 84΄και πλέον όλα είχαν τελειώσει με την ομάδα μας να είναι κατώτερη των περιστάσεων και να δεχόμαστε την πρώτη μας εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά δυστυχώς για την ομάδα μας με τους ποδοσφαιριστές μας να περιμένουν τη λήξη του αγώνα, ενώ στο 89΄ο Ζελάγια σε μια φάση για την ομάδα μας ο Ζελάγια πλάσαρε έξω.

Μετά και την ολοκλήρωση των τριών λεπτών των καθυστερήσεων η ομάδα μας δέχθηκε την πρώτη της ήττα εκτός έδρας με 3-0.

 

Comments
To Top