ΑΝΤΡΕΣ

Tα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΕΚ-Απόλλων

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο 31.03.2018 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα (ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική (Γιώργος Καραπατάκης), η Νότια (Πετρολίνα) και η Ανατολική Κερκίδα (AJK Group).

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Ανακοινώνεται ότι:

Προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα προέρχονται από Λεμεσό προς Λάρνακα, όπως στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και ακολούθως να βγουν από την 1η έξοδο και να συνεχίσουν ευθεία μέχρι τα φώτα τροχαίας. Από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και μετά να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από περιοχές εντός Λάρνακας.

Οι οπαδοί  του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να σταθμεύουν στους χώρους στάθμευσης στη βορειοανατολική πλευρά του σταδίου (ΓΣΖ).

Ανακοίνωση της Κ.Ο.Π ως προς τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα  είναι σχετική.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα ταμεία της Δυτικής και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ στη βόρεια πλευρά του σταδίου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου υπενθυμίζει ότι αποφάσισε να αφιερώσει την 4η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, στο τετραετές πρόγραμμα της ΚΟΠ με το Υπουργείο Παιδείας «Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι».

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2018, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, παιδιά από τις ακαδημίες των γηπεδούχων ομάδων θα μεταφέρουν πανό με περιεχόμενο το σύνθημα του προγράμματος.

Comments
To Top