ΑΝΤΡΕΣ

Εμείς το προβάδισμα!

Ένα καλό αποτέλεσμα πήρε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση με 1-1, αφού με το εκτός έδρας γκολ έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στον επαναληπτικό της 11ης Απριλίου στο Τσίρειο!

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκίνησε η ομάδα μας τον αγώνα, με τους Βασιλείου, Ζελάγια, Σκέμπρι και Μάρκοβιτς να παίρνουν θέση. Με τους ποδοσφαιριστές μας να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 20΄ ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Πέδρο να εκτελεί το φάουλ που κέρδισε ο Παπουλής και αφού η μπάλα κατέληξε στον Σαντάνα την έσπρωξε με το αριστερό πόδι στα δίκτυα του αντιπάλου! Η ομάδα μας μετά και το γκολ πήρε το πλήρη έλεγχο του αγώνα και δεν κινδύνευσε καθόλου μέχρι και το μισάωρο του αγώνα.

Στο 39΄ σ΄ένα ωραίο συνδυασμό της ομάδας μας από αριστερά ο Βασιλείου βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε αφού δεν υπολόγισε σωστά. Ένα σουτ του Ζάντερ στο 41΄ήταν πολύ χλιαρό και δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μόλις στο 43΄ο αντίπαλος απείλησε για πρώτη φορά αλλά ευτυχώς για την ομάδα μας η κεφαλιά πέρασε έξω. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει το υπέρ της 0-1, τις τελικές με τρεις έναντι δύο και την κατοχή με 54% έναντι 46% του αντιπάλου!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο με τον Ντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Ένα καλό σουτ του Ζελάγια μέσα από την περιοχή πέρασε έξω μετά από μακρινή πάσα του Γιούστε από την άμυνα στο 51΄. Στο 56΄ήρθε η ισοφάριση από τον αντίπαλο από το σημείο του πέναλτι σε χέρι που έδωσε ο διαιτητής. Στο 60΄ήρθε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Αγγελή να παίρνει τη θέση του Γιούστε που έδειξε ο ίδιος ότι χρειάζεται αλλαγή αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Η ομάδα μας δεν έδειχνε την ηρεμία του πρώτου ημιχρόνου στα εικοσιπέντε λεπτά της επανάληψης, με τον αντίπαλο να προσπαθεί να πιέσει πιο πολύ, παρόλα αυτά όποτε δινόταν η ευκαιρία έβγαινε με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 76΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Σαντάνα που δέχθηκε κίτρινη κάρτα και βγήκε για να προφυλαχθεί.

Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας στο 79΄με τον Ζελάγια να μην μπορεί να κάνει το κοντρόλ σε “μαγική” μπαλιά του Γιάκολις πάνω από τον αμυντικό. Ωραίο σουτ του Ντα Σίλβα στο 82΄απέκρουσε ασταθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στην επαναφορά το πλασέ του Σκέμπρι κόντραρε σε αμυντικούς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η ομάδα μας πήρε και πάλι την κατοχή και έλεγχε τον αγώνα αξιοποιώντας την κίνηση των ποδοσφαιριστών μας στο χώρο. Οι καθυστερήσεις ήταν πέντε λεπτά από τον διαιτητή τους ποδοσφαιριστές μας να κυκλοφορούν τη μπάλα με ευκολία και να παίρνουν το θετικό 1-1 με το εκτός έδρας γκολ του Σαντάνα!

 

Comments
To Top