ΑΝΤΡΕΣ

«Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να περιμένει…»

Μιλώντας στο SuperSport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση και τόνισε ότι προέχει σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για τη χθεσινή νίκη απέναντι στην Ανόρθωση:

«Το είπαμε και την περασμένη Παρασκευή για την προϊστορία ότι το κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Δεν υπάρχουν προϊστορίες σε αυτό το επίπεδο. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που ήταν ισάξιος αντίπαλος όπως αποδείχθηκε, και ότι το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Εμείς αξιοποιήσαμε δύο από τις πέντε τελικές και φτάσαμε στην πολυπόθητη νίκη που μας φέρνει στην ίδια ευθεία με το ΑΠΟΕΛ.

Στο τέλος επιβραβεύεσαι και κρίνεσαι από το πώς θα ολοκληρώσεις την χρονιά. Ήταν σημαντική νίκη, κάναμε δύο νίκες στα πλέι  οφ και στρέφουμε την προσοχή στο παιχνίδι Κυπέλλου. Έχουμε δύο προπονήσεις για να ετοιμαστούμε να πάμε στην Λάρνακα για ένα διαφορετικό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες μας για πρόκριση μέσω του επαναληπτικού στο Τσίρειο».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ:

«Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ μπορεί να περιμένει. Υπάρχουν άλλοι οκτώ… τελικοί στο πρωτάθλημα. Είναι δύο ισάξιες ομάδες και θα κριθεί στις λεπτομέρειες ο τίτλος».

Comments
To Top