ΑΝΤΡΕΣ

«Ο ΜΠΛΕ Μάης πλησιάζει»!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί.

Αναλυτικά:

Ο ΜΠΛΕ Μάης πλησιάζει ! Εννέα παιχνίδια τελικοί για το πρωτάθλημα ! Το ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρωτάθλημα! ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ !

Επόμενος σταθμός, @@@@@πουλος! Ακόμη 2 παιχνίδια με τις κότες Κυριακή-Τετάρτη τα οποία θα ήταν από τις πιο ωραίες μας εκδρομές φέτος αφού οπότε βρισκόμαστε αντιμέτωποι μαζί τους γουστάρουμε εις διπλούν! Δυστυχώς δεν θα δώσουμε το παρών μας καθώς οι υπεύθυνοι του αθλήματος συνεχίζουν να απαξιώνουν το ίδιο τους το προϊόν με τη δημιουργία αλλά και τη συνέχιση του γελοίου μέτρου της ταυτοποίησης. Έτσι λοιπόν για μας η ΑΠΟΧΗ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αφού δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι και να φτιάξουμε ατμόσφαιρα γηπέδου. Όσο για τον νόμο δεν θα αναφερθούμε ξανά γιατί γνωρίζουμε τα βρώμικα σχέδια που έχετε για να πλουτίσετε απ΄ το χώρο του ποδοσφαίρου!

Θα κλείσουμε με την καύλα της προηγούμενης βδομάδας οπού έφτασε μέχρι το λαρύγγι σας και υποσχόμαστε πως θα έχει και συνεχεία!

Τέλος παράληψη μας θα ήταν να μην ευχηθούμε στον προπονητή και αναμορφωτή της ομάδας Σοφρώναρο χρόνια πολλά για τα γενέθλια του σήμερα και να του ευχηθούμε να κάνει το όνειρο του κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ πραγματικότητα.

 ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ @@@@@@@ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 Υ.Γ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ

Υ.Γ1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ

Υ.Γ2. ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΑΝΑΒΩ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

Υ.Γ4. ΑΔΕΛΦΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Υ.Γ5. ΚΟΡΑΚΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ

 

 

Comments
To Top