ΑΝΤΡΕΣ

«Αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει, ήταν η δικιά μας…»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο αντιπρόεδρος, Φάνος Κίννης.

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ:

«Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε όλες τις ψυχικές δυνάμεις για να επανέλθουμε. Για εμάς αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας. Αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει, ήταν η δικιά μας, δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας και ήρθε η ήττα».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:

«Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να πιστώνουμε τις ικανότητες και του αντίπαλου τερματοφύλακα. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στις προπονήσεις. Ελπίζω τώρα να είμαστε πιο ουσιαστικοί».

Για την επόμενη μέρα:

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει σωστή διαχείριση. Αρχής γινομένης από την άλλη εβδομάδα θα πάμε στη Λευκωσία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αλίμονο να απογοητευτούμε με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα είμαστε εκεί μέχρι τον Μάιο. Έχουμε αποδείξει πόσο καλή ομάδα είμαστε».

Για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα:

«Νομίζω θα γίνουν αρκετές αλλαγές μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. Είμαστε μόλις 2 βαθμούς μακριά από κορυφή. Θα χαθούν βαθμοί από όλους τις ομάδες. Είναι μακρύς ο δρόμος».

Για τον Άλεξ Ντα Σίλβα:

«Ήταν καθαρά απόφαση του προπονητή. Έκρινε πως με αυτό το σχήμα έπρεπε να αγωνιστεί. Είναι έτοιμος ο ποδοσφαιριστής, θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τον Μαρτίνες:

«Είχε μια ίωση το προηγούμενο βράδυ που του κόστισε».

Για τον Μάρκοβιτς:

«Από σήμερα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ένας ακόμη ποιοτικός παίκτης που αποκτήθηκε για να δώσει σημαντικές βοήθειες».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Αν κρίνουμε και από την ώρα, σχεδόν κάναμε sold out, ήταν κατάμεστη η Δυτική».

Για την εξέλιξη στο γηπεδικό:

«Αναμέναμε να δοθούν κάποιες διευκρινιστικές απαντήσεις, έχουν απαντηθεί όλες και προχωράμε με τις προσφορές. Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη που διευκολύνει τις προσπάθειες για ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου μας».

 

 

 

Comments
To Top