ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Εικοστή δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία για Χάμπο και Ιωσηφίδη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε και τη Β΄κατηγορία το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε(27,28/1).

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν ήταν στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην CD Guijuelo.(1-0)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ήταν εκτός αποστολής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή λόγω τραυματισμού.(3-4)

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή.(3-4)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια.(1-5)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Καρμιώτισσα.(1-1)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Τοντέλα.(3-0)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 79΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια.(1-5)

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Ξεκίνησε ως βασικός στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ και έγινε αλλαγή στο 83΄.(1-2)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρα αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άσσιας.(1-1)

Λεωνίδας Κυριάκου(ΘΟΙ Λακατάμιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου.(3-1)

Comments
To Top