ΑΝΤΡΕΣ

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΓΣΠ!

Διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 18:00 στο ΓΣΠ ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα που είχε αναβληθεί στις 25 Οκτωβρίου λόγω καιρικών συνθηκών.

Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης μόνο μέσω της ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η πώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Απόλλωνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα που δεν είχε διεξαχθεί, δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Όπως ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται στο Apollon Official Store, ΜΟΝΟ με την προσκόμιση του εισιτηρίου του αναβληθέντα αγώνα, μέχρι την Τρίτη 23/01.

Διευκρινίζεται ότι:

-Τα εισιτήρια των φιλάθλων του Απόλλωνα είναι στη Βόρεια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ.

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.
-Η είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 16:30.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Comments
To Top