ΑΝΤΡΕΣ

1.85 ο Ερμής, 3.80 ο Ολυμπιακός στην Bet on Alfa

Με το ματς ανάμεσα στον Ερμή και τον Ολυμπιακό το οποίο θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΖ ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας. Η Bet on Alfa προσφέρει και για αυτό το ματς του κυπριακού πρωταθλήματος, εξαιρετικές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοχιηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να δείτε μπαίνοντας στο www.betonalfa.com.cy, καθώς και στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

Με απόδοση 1.85 ο Ερμής προβάλλει σαν το φαβορί για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Στο 3.80 προσφέρεται η απόδοση για διπλό του Ολυμπιακού, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.45. Στο 1.80 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 1.85 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top