ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Φώταρε τσάκισε τους ξανά!

Από την περίοδο 2012/13 που φοράει τη φανέλα του Απόλλωνα έχει βρεθεί αντιμέτωπος στο Τσίρειο με την Ανόρθωση 9 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Φώτης έχει σκοράρει σε τέσσερεις αγώνες, στα μισά σχεδόν παιγνίδια, αλλά το χαρακτηριστικό των αγώνων που έχει σκοράρει είναι ότι ποτέ δεν έχουμε χάσει αγώνα αντίθετα κερδίσαμε τους 3 αγώνες, με 2-0, 4-1 και 6-0 ενώ στον άλλο αγώνα κερδίζαμε με 1-0 με δικό του γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις που δεχτήκαμε την ισοφάριση!

Ο Φώτης διαθέτει ένα «πακέτο» αγωνιστικών χαρακτηριστικών που κανένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο ρόστερ του Απόλλωνα δεν διαθέτει όπως η εκρηκτικότητα, η διεισδυτικότητα, το ένας εναντίον ενός, η ευχέρεια στο γκολ και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μόλις βρει ρυθμό ουδείς μπορεί να τον σταματήσει.

Αναμένουμε, λοιπόν, πως ο Φώταρος θα πάρει και πάλι άμεσα το όπλο του, κάνοντας αρχή από το ντέρμπι με την Ανόρθωση την Κυριακή και να αρχίσει να «πυροβολεί» τις αντίπαλες εστίες.

Πρωτίστως το έχει ανάγκη η ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της γιατί ένας ανεβασμένος Παπουλής μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαφοροποιήσει τα δεδομένα ενός παιγνιδιού με μια και μόνο ενέργεια του!

Comments
To Top