ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Την ισοπαλία ωσάν και κατέκτησαν το Τσαμπιονς Λίνγκ!

Ποιός μεγάλος αγώνας της αγωνιστικής και κουραφέξαλα; Για να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι μεγάλο, προυποθέτει να συμμετέχουν σε αυτό δύο ομάδες που πρωτίστως σέβονται την ιστορία τους και κατ’ επέκταση το ίδιο το άθλημα.

Και τι δεν είδαν τα μάτια μας στο Τσίρειο Στάδιο! Κι επειδή δηλαδή η αντίπαλη ομάδα δυσκολευόταν να βγάλει μια απλή αντεπίθεση, εδώ πάσα δεν στράβωναν, και γενικότερα παρουσιάζοντας μια προβληματική εως αvύπαρκτη επιθετική ανάπτυξη, έπρεπε να υποστούν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος μας το αίσχος των συνεχών καθυστερήσεων; των θεατρικών δραματικών παραστάσεων; Των λαβών πάλης και μποξ; Και παρόλη την μιζέρια που εξέπεμπε, οι οπαδοί της Ανόρθωσης πανηγύρισαν, για ακόμη μια φορά, την ισοπαλία ωσάν και κατέκτησαν το Τσαμπιονς Λίνγκ.

Όπως και να ‘χει, είναι τραγικό ο Απόλλωνας να δέχεται τέτοια τέρματα, λαμβάνοντας κιόλας υπόψη πως επρόκειτο για την μόνη ευκαιρία εντός του στόχου για την ομάδα της Αμμοχώστου. Δυστυχώς μια ολιγωρία του Μρούνο Βάλε στοίχισε. Πέραν της αγωνιστικής απόδοσης, που δεν χωράει καμία αμφιβολία για το ποια ομάδα ήταν όντως ομάδα ποδοσφαίρου στο γήπεδο, βιώσαμε για πολλοστή φορά το ρεσιτάλ του φαλακρού γελωτοποιού.

Είναι απορίας άξιον η ανεκτικότητα που επιδεικνύεται στις επιθέσεις εις βάρος των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών μας. Πρέπει να τεθεί ένα τέλος στην μετατροπή των αγώνων του Θρύλου από τον συγκεκριμένο παλιάτσο σε τσίρκο. Η διοίκηση οφείλει να προστατεύσει την ομάδα! Κι αν πιστεύει πως ήδη το κάνει, λανθάνεται, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!Αλλιώς τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου.

Comments
To Top