ΑΝΤΡΕΣ

Τους παρέσυρε «κυανόλευκο» ρέμα!

ΘΡΥΛΕ θέλω κι άλλο γκολ δονούσε την ατμόσφαιρα στο Τσίρειο με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να τους ακούσουν και να φτάνουν μόνο στα πέντε τέρματα, θα μπορούσαν όμως και για διψήφιο αριθμό παίρνοντας ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό με 5-0!

Με γκολ ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας αφού μόλις στο 2΄ο Γιούστε έβαλε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από κεφαλιά ασίστ του Ζελάγια και τον Σαρδινέρο να αφήνει όμορφα τη μπάλα στον σκόρερ. Η ομάδα μας όπως ήταν φυσιολογικό κρατούσε μπάλα και προσπαθούσε για το δεύτερο γκολ που όμως δεν ήρθε όταν το σουτ του Μαρτίνεζ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα στο 10΄.

Με το παιχνίδι να είναι μονόλογος για την ομάδα μας κύλησαν τα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά που είχαν ένα ακυρωθέν γκολ του Παπουλή στο 22΄. Ένα σουτ του Σαρδινέρο στο 26΄ που πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, ενώ στο 30΄ο Παπουλής έκανε το 2-0 με πέναλτι. Ο αντίπαλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα, καθώς ποδοσφαιριστής του απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή. Μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή στο 35΄και τον νεαρό τερματοφύλακα του αντιπάλου να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Το κόρνερ έφερε το τρίτο γκολ της ομάδας μας με τον Ζελάγια να στο 36΄με κεφαλιά να καρφώνει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 40΄αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Φοβερή πίεση εξασκούσε η ομάδα μας που έχανε τις ευκαιρίες τη μια πίσω από την άλλη μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου που μας βρήκε να προηγούμαστε με 3-0.

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Μπεντόγια να παίρνει τη θέση του Σακέττι που κέρδισε πέναλτι με την έναρξη του αγώνα και τον Ζελάγια να ευστοχεί κάνοντας το 4-0 στο 47΄. Στο ίδιο τέμπο η ομάδα μας κυνηγούσε κάθε φάση και έχανε ευκαιρίες όπως στο 50΄με τον Ζελάγια να σουτάρει και να αποκρούει αμυντικός, ενώ στο 52΄δυνατό σουτ του Άλαν βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω. Εκπληκτική απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 53΄σε σουτ του Μπεντόγια έξω από την περιοχή. Το πέμπτο γκολ ήρθε στο 54΄με τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να στέκεται άτυχος. Στο 55΄ο Ζελάγια έδωσε τη θέση του στον Χατζηβασίλη με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τις αλλαγές της. Εξαιρετικό σουτ του Μαρτίνεζ στο 66΄πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Νέο δοκάρι για την ομάδα μας με τον Πίττα να βρίσκει το οριζόντιο στο 75΄. Νέα ευκαιρία και πάλι με τον Πίττα στο αμέσως επόμενο λεπτό να στέκεται άτυχος αφού η απόκρουση του τερματοφύλακα βρήκε το δοκάρι και πάλι.

“Οδοστρωτήρας” η ομάδα μας παρέσυρε ακόμα ένα αντίπαλο και συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι για τον μεγάλο φετινό μας στόχο. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την ερχόμενη Πέμπτη(21/12) κόντρα στους “λιγομίλητους” της Αραδίππου!

 

 

Comments
To Top