ΑΝΤΡΕΣ

Ο Απόλλωνας στηρίζει το Hope for Children

Στην εκστρατεία «Choose Hope» η οποία διενεργήθηκε από τον Οργανισμό Hope for Children  συμμετείχε ο Απόλλωνας Λεμεσού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν πριν από την προπόνηση της Τετάρτης (06/12) στο στάδιο ΓΣΠ με αφορμή τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα με την Έβερτον, φορώντας τις μπλε μύτες οι οποίες ήταν και το σήμα κατατεθέν της καμπάνιας και συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα της ομάδας μας την Έβερτον (07/12), ο Απόλλωνας Λεμεσού θα φιλοξενήσει τα παιδιά από την παιδική στέγη του οργανισμού.

Πρόσκληση η οποία αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για τα παιδιά για να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, είναι μια σπουδαία εκπαιδευτική εμπειρία γι’ αυτούς, στη προσπάθεια τους για ενσωμάτωση στην κυπριακή κοινωνία.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού προτρέπει τους φίλους της ομάδας μας να εξασφαλίσουν τη δική τους μπλε μύτη βοηθώντας με τη σειρά τους τον Οργανισμό να διατηρήσει την ελπίδα των παιδιών ψηλά.

#ChooseHopeCY #HFC_CY

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top