ΑΝΤΡΕΣ

Μέτρα ασφαλείας ενόψει Έβερτον

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τους φίλαθλους που θα παρευρεθούν στο διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα της διοργάνωσης EUROPA LEAGUE της UEFA, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Γ.Σ.Π., στην Λευκωσία, αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 2017 και ώρα 20:00, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ η ώρα 18:30 και για τους φίλαθλους της ΕΒΕΡΤΟΝ στις 18.00.

Επιπρόσθετα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία στους υπεραστικούς δρόμους και οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις τους.

Ανακοινώνεται ότι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου. Εκτός του βόρειου χώρου στάθμευσης οχημάτων, όλοι οι υπόλοιποι χώροι στάθμευσης του σταδίου Γ.Σ.Π., θα είναι διαθέσιμοι για τον φίλαθλο κόσμο.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στα Δυτικά ταμεία του σταδίου τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 18:00.

Οι φίλαθλοι της ΕΒΕΡΤΟΝ θα καταλάβουν μέρος της Βόρειας κερκίδας και μέρος της Δυτικής κερκίδας στο άνω διάζωμα. Όλος ο βόρειος χώρος στάθμευσης οχημάτων του Σταδίου θα διατεθεί για τη στάθμευση των λεωφορείων των φιλάθλων της ομάδας της ΕΒΕΡΤΟΝ.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του Σταδίου. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, που βρίσκονται στα δυτικά ταμεία του Σταδίου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και η στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π., για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό και για την τήρηση της Τάξης, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή όλων των φιλάθλων.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top