ΑΝΤΡΕΣ

Τριάδα φαβορί με απόδοση 3 στην Bet on Alfa

Με άλλα τρία ματς συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική και πρώτη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος και η Bet on Alfa προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 16:00 τον αγώνα Άρης-ΑΕΛ, στις 17:00 το Δόξα-Ολυμπιακός και στις 18:00 το βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα.

Στο Τσίρειο με απόδοση 1.50 για το διπλό η ΑΕΛ είναι το φαβορί για τη νίκη. Βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και έχει τον πρώτο λόγο όπως φαίνεται και από τις στοιχηματικές αποδόσεις. Η νίκη του Άρη έχει απόδοση 6, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.85. Το over 2.5 goals είναι στο 1.95, το under 2.5 goals στο 1.70, ενώ στο 2.05 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Με απόδοση 1.60 φαβορί για τη νίκη είναι και η Δόξα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Το διπλό για νίκη των «μαυροπράσινων» είναι στο 5 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται με απόδοση 3.75. Απόδοση 1.75 έχει το over 2.5 goals, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.80 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Βαρωσιώτικο ντέρμπι με μεγάλο φαβορί την Ανόρθωση θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την απόδοση του άσου να είναι στο 1.25. Στο 11 προσφέρεται η απόδοση για το διπλό της Νέας Σαλαμίνας και στο 5 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70, το under 2.5 goals 1.95, ενώ στο 2.30 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy. Αν πιστεύετε ότι θα επιβεβαιωθεί ο τίτλος των φαβορί και στα τρία ματς, η απόδοση για συνδυασμό νικών της ΑΕΛ, της Δόξας και της Ανόρθωσης είναι στο 3 στην Bet on Alfa.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top