ΑΝΤΡΕΣ

Blue Fantastic Monday!!!

Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα μας κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο σημερινό(27/11) παιχνίδι και αφού η ατυχία με το χαμένο πέναλτι αλλά και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μας άφησαν να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έγινε αυτό που έπρεπε. Με εξαιρετικούς συνδυασμούς, υπομονή, επιμονή και θέληση η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 3-0!

Με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα με σκοπό να βάλει ένα γρήγορο τέρμα. Το πρώτο σουτ ήρθε στο 6΄όταν ο Μαρτίνεζ σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άλεφ έκανε το ίδιο. Ο Πέδρο να μιμήθηκε τους δύο στο 8΄ αλλά και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και να πιέζει συνεχώς τον αντίπαλο που αμυνόταν μαζικά.

Ένα σουτ του Πέδρο και πάλι στο 26΄πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 27΄μετά από σέντρα του Μαρτίνεζ η κεφαλιά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, ενώ στα αμέσως επόμενα λεπτά η ομάδα μας έχασε τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρει με Γιούστε, Σκέμπρι, Παπουλή και ένα παραλίγο αυτογκόλ! Για ακόμα μια φορά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σώζει την ομάδα του στο 37΄στο σουτ του Μαρτίνεζ. Η πίεση που εξασκούσε η ομάδα μας ήταν ασφυκτική αλλά το γκολ δεν ερχόταν, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μας συνέχιζαν με υπομονή και επιμονή να προσπαθούν με όλους τους τρόπους να το πετύχουν με τελευταία φάση ένα σουτ του Ντα Σίλβα που έπιασε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Νέο σουτ του Άλεφ στο 44΄ ο Μπογκαντίνοφ ήταν και πάλι εκεί με αποτέλεσμα να έχει δέκα αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο! Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να χάνει πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε 15 τελικές προσπάθειες με δέκα στο στόχο, έχοντας 69% κατοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να έχει δέκα αποκρούσεις αλλά και ένα χαμένο πέναλτι!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Μαρτίνεζ. Το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 53΄μετά από ωραία προσπάθεια του Παπουλή και ωραίο πλασέ στη γωνιά των τερμάτων! Στο 61΄η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Στο 62΄νέο σουτ του Παπουλή αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα και πάλι, ενώ στο 63΄με ωραίο τάκλιν ο Βασιλείου έκοψε την ευκαιρία για τον αντίπαλο. Μετά από κόρνερ στο 65΄ο Γιούστε με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0! Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα αφού έβγαλε και πάλι με υπερένταση ένα σουτ του Παπουλή στο 67΄. “Μαγική” και πάλι σέντρα του Γιάκολις μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και με κεφαλιά ο Ζελάγια έκανε το 3-0 στο 74΄. Η τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 75΄με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να βγαίνουν  στην επίθεση επιζητώντας κι άλλο γκολ κάτι που όμως δεν ήρθε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πλέον μετά τη νίκη με 3-0, το μυαλό όλων μας στρέφεται στον επόμενο αγώνα με την Πάφο!

Comments
To Top