ΑΝΤΡΕΣ

Ευκαιρίες εμείς, τα γκολ αυτοί!

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας στον σημερινό(23/11) η ατυχία αλλά και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν τους άφησαν να μετουσιώσουν σε κάτι θετικό την προσπάθεια τους. Κόντρα στη ροή του αγώνα και με ένα γκολ οφσάιντ η Λυών προηγήθηκε, ήρθε ακολούθως μέσα σε τρία λεπτά το δεύτερο γκολ και εκεί που η ομάδα μας στην επανάληψη έδειχνε να πιέζει δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πέντε τελικές οι Γάλλοι είχαν τρία γκολ!

Με πολύ καλό ρυθμό ξεκίνησε ο αγώνας με την ομάδα μας να πατά γερά στον αγωνιστικό χώρο και να κοιτά στα μάτια τον αντίπαλο. Μάλιστα στο 10΄ένα πολύ καλό σουτ του Ρομπέρζ απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας. Κραυγαλέα ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Γιάκολις σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μαγκλίτσα που αστόχησε από πολύ κοντά στο 14΄. Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας στο 17΄με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα. Κι άλλο «σερβίρισμα» από τον Γιάκολις στον Ζελάγια που δεν βρήκε τη μπάλα, ενώ στο 29΄ λάθος εκτίμηση από Γιούστε και Βάλε έδωσαν έτοιμο γκολ στον αντίπαλο!

Ψυχρολουσία στο 32΄και η ομάδα μας δέχεται το δεύτερο γκολ. Τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν με την ομάδα μας δυστυχώς να δέχεται δύο τέρματα σε τρία λεπτά. Στο 39΄ ο Ρομπέρζ δέχεται την κίτρινη κάρτα αφού σταμάτησε αντικανονικά τον αντίπαλο. Στα επιπλέον δύο λεπτά καθυστερήσεων από τον διαιτητή της αναμέτρησης για το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έχασε κλασσική ευκαιρία με το σουτ του Γιάκολις να αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας της Λυών! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δυστυχώς με την ομάδα μας να χάνει με 2-0, κάτι που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα!

Χωρίς αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο, μπαίνοντας όμως επιθετικά  για να πετύχει κάποιο γκολ. Μια σέντρα του Γιάκολις στο 50΄έφερε κόρνερ για την ομάδα μας που πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στο 53΄σε γρήγορη αντεπίθεση ο Γιάκολις έδωσε τη πάσα αλλά ο Ζελάγια είχε λάθος βηματισμό και έχασε την ευκαιρία. Στο 60΄άλλη μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας όταν την κεφαλιά του Ζελάγια, μετά από σέντρα και πάλι του Γιάκολις απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος κρατούσε το μηδέν για την ομάδα του. Στο 61΄ο διαιτητής της αναμέτρησης θα μπορούσε να μας δώσει πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στο Σακέττι.

Στο 67΄και πάλι εκεί που η ομάδα μας ήταν μπροστά και πίεζε ήρθε το 3-0 για την Λυών και πλέον τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα μας! Διπλή αλλαγή για την ομάδα μας στο 72΄με τους Ντα Σίλβα και Μαρτίνεζ να παίρνουν τη θέση των Σκέμπρι και Σαρδινέρο. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα να μένουν χώροι ανοικτοί και ο αντίπαλος να βγαίνει μπροστά. Το παιχνίδι είχε κριθεί και η ομάδα μας προσπαθούσε να πετύχει κάποιο τέρμα για να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος της. Αντί αυτού ήρθε το 4-0 στο 90΄για τον αντίπαλο που ότι έκανε στον αποψινό αγώνα του έβγαινε! Μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας έληξε με την ομάδα μας παρά την προσπάθεια που κατέλαβε να δέχεται την ήττα με 4-0!

Comments
To Top