ΑΝΤΡΕΣ

«Να περιορίσουμε τους χώρους και να κτυπήσουμε αδυναμίες»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει Αταλάντα.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του

“Καλησπέρα. Ξέρω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και πρωτοπόρο,. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά εδώ στην Λευκωσία θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε προβλήματα.

Είναι εξαιρετική ομάδα πρέπει να περιορίσουμε τους χώρους και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σίγουρα είναι δύσκολα και για τον κόσμο μας όταν παίζεις κάθε φορά εκτός Λεμεσού, το κόστος είναι μεγάλο αλλά αυτή την φορά τους θέλουμε κοντά μας.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο κόσμος της Αταλάντα την έσπρωξε στην νίκη όταν εμείς ισοφαρίσαμε. Τους καλώ να έρθουν κοντά και μαζί να προσπαθήσουμε και ότι βγει.

Ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είμαι περήφανος. Οι παίκτες από το 1ο παιχνίδι κάνουν εξαιρετική προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα τόσο το καλύτερο”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ

“Κομβικός ο αγώνας, έχει απουσίες και αγώνα με ΑΕΚ πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα Δεν έχει κούραση για εμένα στο ποδόσφαιρο. υπάρχει θέληση και έστω και δύσκολα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήμασταν αουτσάιντερ αλλά θα κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα και να είστε σίγουροι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη και αύριο και την Κυριακή”.

Ο Ζοάο Πέδρο εκπροσώπησε τους παίκτες  στην διάσκεψη Τύπου πριν την Αταλάντα…

“Ξέρουμε πως αύριο θα είναι δύσκολο παιχνίδι με δύσκολη ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να αντιμετωπίσουμε την Αταλάντα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

Χορηγοί αγώνα: 

 

 

Comments
To Top