ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Άνετη επικράτηση για την ομάδα μας που κέρδισε με 4-2 την Δόξα! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δέχτηκε 2 γκολ χωρίς να φέρει ευθύνη.Ο αντίπαλος δεν είχε πολλές επιθετικές προσπάθειες στο στόχο καο ελάχιστες στατικές,όπου ο Βάλε αντέδρασε σωστά.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετά ανεβάσματα και συνδυασμους.Πολύ καλός και αμυντικά.Σκόραρε το 4ο γκολ κ βγήκε αλλαγή.

Γιώργος Βασιλείου: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κύπριο.Άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα αφού σταματούσε τα πάντα.Επίσης είχε καλά ανεβάσματα με πολύ καλές σέντρες.

Έκτορ Γιούστε: Είχε σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα,κέρδισε τις πλείστες μάχες και δεν άφησε τους αντιπάλους να γίνουν επικίνδυνοι.Δεν απέφυγε τα ένα δυο λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα,βοηθούσε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ανέβαζε την ομάδα ψηλα.Αμυντικά είχε και αυτός καλές τοποθετήσεις και αρκετές κερδισμένες μάχες.

Εστεπάν Σακέτι: Έκανε αρκετή βρώμικη δουλειά,πίεσε ψηλά,έκλεψε μπάλες και ανανέωσε επιθέσεις.Δοκίμασε και πάλι το πόδι του αλλά δεν σκόραρε.

Άλεφ ντο Σάντος: Εκπληκτική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο.Έπαιξε μπροστά από την άμυνα,πήρε μπάλα,μοίρασε παιχνίδι και είχε και κάποιες μαγικές στιγμές στις προωθήσεις του που οδήγησαν και σε γκολ.

Νίκο Μαρτίνες: Αγωνίστηκε στην φυσική του θέση,σκόραρε γρήγορα και φυσικά μοίρασε πολύ καλά την μπάλα στους συμπαίκτες του.

Αντρέ Σκέμπρι: Σκόραρε κέρδισε πέναλτυ και πρόσφερε και μερικές στιγμές μαγείας.Πολύ καλός βοήθησε στο “καθάρισμα” του παιχνιδιού.

Αντόνιο Γιάκολις: Έχει πολλά χρόνια η ομάδα μας να έχει εξτρέμ τέτοιου στυλ.Έπαιξε άψογα στον κενό χώρο εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του,έδωσε άλλη μια ασσίστ και κέρδισε κ πέναλτυ.Στο δεύτερο αγωνίστηκε σαν μπακ κ έκανε λάθη και ένα από αυτά στοίχισε το δεύτερο γκολ.Ίσως από τους καλύτερους εξτρέ. σε αυτό το πρωτάθλημα.

Άντον Μάγκλιτσα: Βρίσκεται μέσα στα 3 από τα 4 γκολ και σχεδόν σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις που έφτιαξε η ομάδα μας.Πολύ καλό παιχνίδι.

Άλαν Σόουζα: Έδειξε πως μπορεί όταν έχει καθαρό μυαλό Παίζει με την πρώτη την μπάλα,ανοίγει χώρους και βρίσκει έξυπνες πάσες. Πρέπει  όμως να αποφύγει τις περιττές και επιπόλαιες ενέργειες.

Αγγελής Αγγελή: Μπήκε να πάρει λεπτά συμμετοχής,αφού στην επανεμφάνιση του έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Γιάννης Χατζιβασίλης: Πραγματοποίησε το ντεπούτο αλλά ήταν άτυχος αφού οι συμπαίκτρς του έκανα συντήρηση.

Προπονητής: Κατέβασε μια ομάδα όνειρο που ο καθένας χαίρεται να την βλέπει.Κάθετες στον κενό χώρο,εναλλαγή θέσεων και γρήγορες πάσες,πράγμα που θύμιζε καλοκουρδισμένο ρολόι και κάτι τέτοιο ήταν η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο έγιναν πειράματα από τον προπονητή,όπως ο ίδιος ανάφερε,και δεν του βγήκαν.Δεν χρίζει κριτικής παρά μόνο τα 45 πρώτα λεπτά,αφού η ομάδα μας φρόντισε να καθαρίσει και μετά κατέβασε διακόπτη.

Comments
To Top