ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας  που επικράτησε με 1-0 του Άρη. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου πλην κάποιων στατικών φάσεων που και σε αυτές ενήργησε σωστά.

Μάριος Στυλιανού: Επανεμφάνιση για τον Μάριο που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο.Αμυντικά περιόρισε τον αντίπαλο του και δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Χρειάζεται λεπτά συμμετοχής.

Γιώργος Βασιλείου: Ο αρχηγός κάλυψε σωστά την θέση του και δεν επέτρεψε πολλά.Ήταν πολύ καλός και στο επιθετικό κομμάτι αφού οι σέντρες του ήταν επικίνδυνες.Πολύ καλό και μεστό παιχνίδι.

Έκτορ Γιούστε:  Όταν ο αντίπαλος κρατούσε την μπάλα ήταν άριστος στο να κόψει.Οργανωτικά βοήθησε αλλά είχε τουλάχιστον 2 ριψοκίνδυνες πάσες προς τον τερματοφύλακα που έκαναν την μπάλα διεκδικήσιμη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλός και αμυντικά αλλά και επιθετικά.Έκοψε πολλές φάσεις και έβγαλε την ομάδα στην αντεπίθεση.Σίγουρα στο 0-0 είχε οδηγίες για να ανεβαίνει,πράγμα όμως που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και για αυτό υπήρξαν προς το τέλος φάσεις που είχαμε κενούς χώρους αμυντικά χωρίς λόγο.

Άλεφ ντο Σάντος: Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος που κάλυψε το χώρο,έσβηνε τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες και έπαιρνε και την πρώτη πάσα από τους αμυντικούς για να ξεκινήσει παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Αγωνίστηκε μπροστά από τον Άλεφ με σκοπό να πιέζει μπροστά.Το πέτυχε σε απόλυτο βαθμό αφού πραγματοποίησε πολλά κλεψίματα,που όμως δεν είχαν συνέχεια τα πιο πολλά αφού το “δημιουργικό” κομμάτι δεν είναι και το φόρτε του.

Άλεξ ντα Σίλβα: Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος.Πήρε μπάλα μοίρασε παιχνίδι και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις.Κι αφού όλα αυτά δεν ήταν αρκετά,πήρε το όπλο του και με μια οβίδα έλυσε τον γόρδιο δεσμό.Ο καλύτερος του γηπέδου.

Φώτης Παπουλής: Αγωνίστηκε μετά από καιρό και με κάποιες κινήσεις του έδειξε πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα.Φανερό πως δεν έχει ρυθμό και ακόμη πιο φανερό πως θα βοηθήσει και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα όταν το  βρει.

Νίκο Μαρτίνες: Αγωνίστηκ στο δεξί άκρο και ήταν έξω από τα νερά του.Στο δεύτερο ήρθε στον άξονα πιο πολύ και μπήκε στο παιχνίδι αλλά έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής μάλλον αφού σε εκείνο το διάστημα ανέβηκε και έβγαλε φάσεις.

Εμίλιο Ζελάγια:Ήταν μέσα στις φάσεις αλλά ήταν άστοχος.Πάλεψε πολύ,κέρδισε μάχες και άνοιξε χώρους.Αρκετά καλός.

Ζοάο Πέδρο:Μπήκε αλλαγή στο 60′ και βοήθησε περισσότερο επιθετικά την ομάδα.Έμεινε πολύ ψηλά και δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου.

Άντον Μάγκλιτσα: Αγωνίστηκε στο φτερό και είχε οδηγίες να συγκλίνει στην περιοχή.Κράτησε μπάλα και άνοιξε χώρους με την είσοδο του.Πολύ καλός.

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπήκε για λίγο αλλά με την ταχύτητα δημιούργησε κάποια ρήγματα που όμως δεν έφεραν το δεύτερο γκολ.

Προπονητής: Αγωνίστηκε με το 4-2-3-1 και με οδηγίες να πιέζουμε ψηλά στον ένα κόφτη που αγωνιζόταν πιο ψηλά,τον Σακέτι,που έκαμε καταπληκτική δουλειά στο μισό κομμάτι αφού δημιουργικά δεν του έβγαινε.Ίσως σε τέτοια παιχνίδια να είναι υπερβολική η χρησιμοποίηση και των δύο,αφού χρειάζονται και χρόνο ξεκούρασης αλλά και προστασίας από κάρτες.Στα πλάγια έπαιξε Μαρτίνες Παπουλή,με τον Μαρτίνες να παίζει πλάγια,πράγμα που δεν τον βοήθησε να προσφέρει. Γύρω στο 60′ η είσοδος τον Πέδρο και Μάγκλιτσα βοήθησαν και άνοιξαν χώροι με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ.Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείρηση ειδικά μετά το 80 αφού ακόμα και οι αμυντικοί μας όπως ο Ρομπέρζ έβγαιναν ψηλά.

Comments
To Top