ΑΝΤΡΕΣ

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη!

Παρά την κούραση, τον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα του αντιπάλου και την ατυχία στην τελική προσπάθεια η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στον αγώνα. Αν και δεν ήρθε το γκολ στο ημίχρονο εντούτοις η ομάδα μας πίεσε και με υπομονή και επιμονή πήρε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι!

Με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και να προσπαθεί να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στον Άρη. Το πρώτο σουτ από την ομάδα μας ήρθε στο 12΄όταν ο Σακέττι αστόχησε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 14΄η ομάδα μας μετά από κόρνερ του αντιπάλου παραλίγο να δεχθεί αυτογκόλ! Στο 17΄μετά από σέντρα του Βασιλείου ο Ζελάγια δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας με την πάροδο του χρόνου μεγάλωναν την πίεση στον αντίπαλο. Ένα «κλασσικό» σουτ του Παπουλή όπως μας συνήθισε στο 19΄, απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας! Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Μαρτίνεζ σέντραρε στην περιοχή και ο Παπουλής έχασε από κοντά την ευκαιρία στο 26΄. Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 37΄όταν και πάλι από σέντρα του Βασιλείου ο Ζελάγια αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Τρομερό σουτ του Ντα Σίλβα στο 38΄πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Νέα ευκαιρία με τον Ζελάγια με κεφαλιά να τη στέλλει στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη!

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν πολύ δυνατά με σκοπό να πετύχουν το γρήγορο γκολ και έχασαν τις πρώτες δύο ευκαιρίες με Ζελάγια και Παπουλή να μην μπορούν να πλασάρουν σωστά στο 52΄και 53΄. Στο 58΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πέδρο να παίρνει τη θέση του Στυλιανού. Στο 61΄ο Μαγκλίτσα πήρε τη θέση του Μαρτίνεζ με σκοπό να γίνει η ομάδα μας ακόμα πιο επιθετική. Μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα στο 64΄όταν το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου, ενώ μια κεφαλιά του Ρομπέρζ στο αμέσως επόμενο λεπτό πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Γκολλλλλλ στο 67΄μετά από εκτέλεση απευθείας φάουλ με βολέ του Ντα Σίλβα που «κάρφωσε» τα δίκτυα!!! Νέα απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 73΄όταν απέκρουσε το σουτ του Παπουλή! Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Παπουλή στο 77΄. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου είπε και πάλι όχι στον Σαρδινέρο αυτή τη φορά στο 81΄. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν ρυθμό με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγει μπροστά για να πετύχει κάποιο γκολ. Μετά και από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 1-0, παρόλο που θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να είναι πολύ ψηλότερος με τις πολλές ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες που είχαμε!

 

https://www.facebook.com/Amn-Excelence-D-Automobile-Ltd-647422025288974/?fref=ts

 

Comments
To Top