ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Μας βάζει δύσκολα τα τελευταία χρόνια!

Συνολικά, σε αγώνες Α’ γύρου, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε τον Άρη 46 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 24 φορές, ποσοστό 52%, έχασε 8 φορές ενώ τα υπόλοιπα 14 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 96-49.

Από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στον Άρη, σε αγώνες Α’ γύρου, η ομάδα μας μετράει 2 νίκες, ποσοστό επιτυχίας 40%, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 4 γκολ (0,8 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 4 (0,8 γκολ ανά αγώνα) ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 Δεκεμβρίου 2007 η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στο Άρη κατά τη διάρκεια του A’ ημιχρόνου σε αγώνες του A’ γύρου!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στις δυο φορές που μείναμε πίσω στο σκορ από το A’ ημίχρονο δεν κερδίσαμε κανένα από τα δύο παιγνίδια χάνοντας το ένα και μένοντας στην ισοπαλία στο άλλο.

Από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα που έχει σκοράρει κόντρα στο Άρη σε αγώνες του A’ γύρου!

Η προϊστορία κόντρα στον Άρη από το 2009/10 και μετέπειτα σε αγώνες Α’ γύρου:

 

 

 

 

 

 

Comments
To Top